Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED 86--18088883067 nick.cheng@tongzhanpcb.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Πρόβλεψη των αυτοκίνητων τυπωμένων προοπτικών επένδυσης βιομηχανίας πινάκων κυκλωμάτων της Κίνας (αυτοκίνητο PCB)

Πρόβλεψη των αυτοκίνητων τυπωμένων προοπτικών επένδυσης βιομηχανίας πινάκων κυκλωμάτων της Κίνας (αυτοκίνητο PCB)

March 7, 2023

Το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκίνητου μεριδίου αγοράς PCB συγκεντρώνεται στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αναμένεται για να μεταφέρει περαιτέρω στην ηπειρωτική χώρα, και κατασκευαστής με τα πλεονεκτήματα πρώτος-μετακινούμενων θα ωφεληθούν πλήρως. Το 2020, οι σφαιρικές αυτοκίνητες επιχειρήσεις PCB θα εξουσιαστούν από τις επιχειρήσεις από την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και την Ταϊβάν, και η ηλεκτρονική Jingwang είναι μόνη επιχείρηση CR10 στη ηπειρωτική Κίνα. Η ηπειρωτική χώρα έχει αποτελέσει περισσότερο από 50% της γενικής αξίας παραγωγής PCB, και το εσωτερικό αυτοκίνητο μερίδιο PCB είναι πολύ χαμηλότερο από το γενικό μερίδιο PCB. Η νέα αγορά ενεργειακών οχημάτων έχει συνεχίσει να επεκτείνεται στην κινεζική αγορά τα τελευταία χρόνια, και η κύρια απαίτηση για PCBs που απαιτείται για την ηλέκτριση προέρχεται επίσης από την κινεζική αγορά. Οι κατασκευαστές ηπειρωτικών χωρών μπορούν καλύτερα να προσαρμοστούν στις ανάγκες των προς τα κάτω πελατών δυνάμει της γρήγορης απάντησης και των ισχυρών υπηρεσιών τους. Αναμένεται ότι η ικανότητα παραγωγής αυτοκίνητου PCBs θα μεταφερθεί περαιτέρω στην ηπειρωτική χώρα, και οι κατασκευαστές με τα πλεονεκτήματα πρώτος-μετακινούμενων θα ωφεληθούν πλήρως.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόβλεψη των αυτοκίνητων τυπωμένων προοπτικών επένδυσης βιομηχανίας πινάκων κυκλωμάτων της Κίνας (αυτοκίνητο PCB)  0