Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED 86--18088883067 nick.cheng@tongzhanpcb.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Σε βάθος ανάλυση της αυτοκίνητης τυπωμένης βιομηχανίας πινάκων κυκλωμάτων της Κίνας (αυτοκίνητο PCB)

Σε βάθος ανάλυση της αυτοκίνητης τυπωμένης βιομηχανίας πινάκων κυκλωμάτων της Κίνας (αυτοκίνητο PCB)

March 7, 2023

Το PCB, επίσης γνωστό ως τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων, είναι ένα σημαντικό ηλεκτρονικό συστατικό, που αποτελείται κυρίως από δύο τύπους υλικών, μονώνοντας υποστρωμάτων, και αγωγών, και διαδραματίζει έναν ενισχυτικό και διασυνδέοντας ρόλο στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το αυτοκίνητο PCB αναφέρεται στο PCB που χρησιμοποιείται ειδικά στον τομέα της αυτοκίνητης ηλεκτρονικής. Το PCB περιλαμβάνει κυρίως τέσσερα σημαντικά συστήματα στην αυτοκίνητη ηλεκτρονική: σύστημα ελέγχου δύναμης, σύστημα ελέγχου ασφάλειας, ηλεκτρονικό σύστημα σωμάτων, και επικοινωνία ψυχαγωγίας. Επομένως, απαίτηση για το PCB περιλαμβάνουν και την υψηλή ένταση και τα χαμηλής τιμής προϊόντα και τις απαιτήσεις υψηλός-αξιοπιστίας.
Ο ρυθμός ανάπτυξης της σφαιρικής αυτοκίνητης απαίτησης PCB είναι υψηλότερος από τη γενική απαίτηση PCB. Η ζήτηση για αυτοκίνητο PCBs θα αυξηθεί από US$6.5 δισεκατομμύριο το 2020 σε US$9.5 δισεκατομμύριο το 2025, με ένα CAGR 7,6%, το οποίο είναι 1.8pct υψηλότερο από το γενικό ρυθμό ανάπτυξης PCBs. Αναμένεται ότι το ποσοστό αυτοκίνητου PCBs θα αυξηθεί από 10% το 2020 ως το 2025 ετήσιο θα είναι 11%.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σε βάθος ανάλυση της αυτοκίνητης τυπωμένης βιομηχανίας πινάκων κυκλωμάτων της Κίνας (αυτοκίνητο PCB)  0