Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματατυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Τυπωμένη PTFE κυκλωμάτων πινάκων κατασκευή πινάκων PCB επένδυσης δάχτυλων συνελεύσεων χρυσή

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCBA) είναι μια κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω στους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. PCBA διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος των ηλεκτρονικών προϊόντων, από τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως τα smartphones και τα lap-top στα βιομηχανικά μηχανήματα και τις ιατρικές συσκευές.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των ηλεκτρονικών συστατικών, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, από τους αξιόπιστους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά τοποθετούνται έπειτα επάνω στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, όπως οι μηχανές επιλογή-και-θέσεων, εξασφαλίζοντας ακριβή και ακριβή προσδιορισμό θέσης.

 

Αφότου τοποθετούνται τα συστατικά, το επόμενο βήμα συγκολλά, όπου τα συστατικά είναι μόνιμα συνδεμένα με το PCB. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της επιφάνειας τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) ή την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT), ανάλογα με τον τύπο συστατικών και των απαιτήσεων σχεδίου. SMT περιλαμβάνει τα συγκολλώντας συστατικά άμεσα επάνω στην επιφάνεια του PCB, ενώ THT απαιτεί τους μολύβδους μέσω των τρυπών στον πίνακα και τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή είναι ουσιαστικά στάδια στη διαδικασία PCBA για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεντρωμένο PCBs ανταποκρίνεται στις απαραίτητες προδιαγραφές και τη λειτουργία σωστά. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανίχνευση ατέλειας και την επαλήθευση της κοινής ποιότητας ύλης συγκολλήσεως.

 

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης τους παράγοντες όπως τη θερμική διαχείριση, την ακεραιότητα σημάτων, και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο επαρκής διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι ουσιαστικοί να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν αξιόπιστη απόδοση. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου και σχεδιαγράμματος διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και μειώνει την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση.

 

Μόλις περάσει το PCBAs την επιθεώρηση και τις εξεταστικές φάσεις, μπορούν να υποβληθούν στον καθαρισμό για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα ή μολυσματικούς παράγοντες ροής που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην απόδοση. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η σκόνη, και η χημική έκθεση.

 

PCBA βρίσκει την εφαρμογή στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, τις τηλεπικοινωνίες, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, την υγειονομική περίθαλψη, και τη βιομηχανική αυτοματοποίηση. Επιτρέπει την κατασκευή των περίπλοκων ηλεκτρονικών συσκευών που τροφοδοτούν την καινοτομία μοντέρνων κόσμων και κίνησης στους αμέτρητους τομείς.

 

Συμπερασματικά, η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά στις λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές τεχνολογίας και κατασκευής, PCBA συνεχίζει να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρονικής και τη διευκόλυνση ενός συνδεδεμένου και ψηφιακού κόσμου.

Τυπωμένη PTFE κυκλωμάτων πινάκων κατασκευή πινάκων PCB επένδυσης δάχτυλων συνελεύσεων χρυσή

PTFE Printed Circuit Board Assembly Gold Finger Plating Pcb Board Manufacturing
PTFE Printed Circuit Board Assembly Gold Finger Plating Pcb Board Manufacturing

Μεγάλες Εικόνας :  Τυπωμένη PTFE κυκλωμάτων πινάκων κατασκευή πινάκων PCB επένδυσης δάχτυλων συνελεύσεων χρυσή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων Ειδική ικανότητα: Peelable, μελάνι άνθρακα
Επιφάνεια που τελειώνουν: Ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL Ελάχιστη ανοχή περιγράμματος: ±0.1mm
Bow & Twist: ≤0.5% Ανώτατο μέγεθος πινάκων: 650mm*1130mm
Υλικά: RCC, PTFE Πάχος χαλκού: 0.3 - 12 oz
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Τυπωμένη PTFE συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

,

Τυπωμένη κυκλωμάτων πινάκων επένδυση δάχτυλων συνελεύσεων χρυσή

,

Χρυσή κατασκευή πινάκων PCB επένδυσης δάχτυλων

Τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων άκαμπτη - ευκίνητη επένδυση δάχτυλων PCBA χρυσή

 

Τυπωμένη περιγραφή συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

1. Η επιχείρηση υπόσχεται τη γρήγορη ανακύκλωση και την εύκαμπτη παράδοση εν τω μεταξύ, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα PCBs: υψηλού επιπέδου, πολυστρωματικός, άκαμπτος-ευκίνητος, υψηλής συχνότητας και μεγάλη ταχύτητα, κ.λπ.

2. Με τον επαγγελματικό προσδιορισμό θέσης προμηθευτών, άνευ ραφής σύνδεση από το πρωτότυπο στη μαζική παραγωγή εξασφάλιση ποιότητας ολόκληρος-διαδικασίας, ΕΠΙ, ειδικά πρότυπα επιθεώρησης βιομηχανίας.

 

Τυπωμένες παράμετροι συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

Ελάχιστη μηχανική τρύπα 0.1mm
Ελάχιστη τρύπα λέιζερ 0.075mm
Ανώτατος λόγος διάστασης 20:01
Ανώτατο μέγεθος πινάκων 650mm*1130mm
Τόξο & συστροφή ≤0.5%
Ελάχιστα πλάτος/διάστημα 2.4/2.4mil
Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων ±0.1mm
Ελάχιστο πάχος PP 0.06mm

 

FAQ:

 

Το Q. Ποια υπηρεσία μπορείτε να παρέχετε;

Το TongZhan ιδρύθηκε το 2011 και είναι δεσμευμένο στην ύπαρξη κορυφαίος μιας στάσης προμηθευτής EMS. Ειδικεύομαι υπηρεσίες μεγάλου στις με το κλειδί στο χέρι PCB: Σχέδιο PCB, επεξεργασία, συστατική πρόσβαση, PCBA, και υπηρεσία αλυσιδών εφοδιασμού.

 

Το Q. Πώς είναι η παράδοση;

Συνήθως, ο χρόνος παράδοσής μας είναι περίπου τέσσερις εβδομάδες, αλλά εξαρτάται από την πραγματική κατάσταση όταν λαμβάνουμε τη διαταγή σας.

Εάν η διαταγή σας είναι επείγουσα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα, και θα δώσουμε προτεραιότητα και θα κάνουμε στο καλύτερό μας για να σας δώσουμε έναν ικανοποιητικό χρόνο παράδοσης.

 

Τυπωμένη εισαγωγή συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

Ειδικεύομαι υπηρεσίες μεγάλου στις με το κλειδί στο χέρι PCB: Σχέδιο PCB, επεξεργασία, συστατική πρόσβαση, PCBA και υπηρεσία αλυσιδών εφοδιασμού. Η ανώτερη υπηρεσία προσφέρουμε τους πελάτες μας υψηλούς - ποιότητα, τεχνικά προηγμένα προϊόντα μέσα στα χρονοδιαγράμματα του πελάτη.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτα. Πελάτης-κεντρικός, εργατικός, καινοτόμος, τίμιος, ευτυχής, και διαφανής πελάτης-κεντρικός, επαγγελματικός, αποδοτικός, και win-win.

Τυπωμένη PTFE κυκλωμάτων πινάκων κατασκευή πινάκων PCB επένδυσης δάχτυλων συνελεύσεων χρυσή

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.