Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματατυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Τυπωμένο Rogers χρυσό PCBA συνελεύσεων HASL πινάκων κυκλωμάτων PCB PB FreeI Mmersion

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCBA) είναι μια κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω στους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. PCBA διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος των ηλεκτρονικών προϊόντων, από τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως τα smartphones και τα lap-top στα βιομηχανικά μηχανήματα και τις ιατρικές συσκευές.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των ηλεκτρονικών συστατικών, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, από τους αξιόπιστους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά τοποθετούνται έπειτα επάνω στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, όπως οι μηχανές επιλογή-και-θέσεων, εξασφαλίζοντας ακριβή και ακριβή προσδιορισμό θέσης.

 

Αφότου τοποθετούνται τα συστατικά, το επόμενο βήμα συγκολλά, όπου τα συστατικά είναι μόνιμα συνδεμένα με το PCB. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της επιφάνειας τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) ή την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT), ανάλογα με τον τύπο συστατικών και των απαιτήσεων σχεδίου. SMT περιλαμβάνει τα συγκολλώντας συστατικά άμεσα επάνω στην επιφάνεια του PCB, ενώ THT απαιτεί τους μολύβδους μέσω των τρυπών στον πίνακα και τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή είναι ουσιαστικά στάδια στη διαδικασία PCBA για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεντρωμένο PCBs ανταποκρίνεται στις απαραίτητες προδιαγραφές και τη λειτουργία σωστά. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανίχνευση ατέλειας και την επαλήθευση της κοινής ποιότητας ύλης συγκολλήσεως.

 

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης τους παράγοντες όπως τη θερμική διαχείριση, την ακεραιότητα σημάτων, και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο επαρκής διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι ουσιαστικοί να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν αξιόπιστη απόδοση. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου και σχεδιαγράμματος διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και μειώνει την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση.

 

Μόλις περάσει το PCBAs την επιθεώρηση και τις εξεταστικές φάσεις, μπορούν να υποβληθούν στον καθαρισμό για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα ή μολυσματικούς παράγοντες ροής που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην απόδοση. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η σκόνη, και η χημική έκθεση.

 

PCBA βρίσκει την εφαρμογή στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, τις τηλεπικοινωνίες, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, την υγειονομική περίθαλψη, και τη βιομηχανική αυτοματοποίηση. Επιτρέπει την κατασκευή των περίπλοκων ηλεκτρονικών συσκευών που τροφοδοτούν την καινοτομία μοντέρνων κόσμων και κίνησης στους αμέτρητους τομείς.

 

Συμπερασματικά, η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά στις λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές τεχνολογίας και κατασκευής, PCBA συνεχίζει να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρονικής και τη διευκόλυνση ενός συνδεδεμένου και ψηφιακού κόσμου.

Τυπωμένο Rogers χρυσό PCBA συνελεύσεων HASL πινάκων κυκλωμάτων PCB PB FreeI Mmersion

Rogers Printed Circuit Board Assembly HASL Pb FreeI Mmersion Gold PCBA PCB
Rogers Printed Circuit Board Assembly HASL Pb FreeI Mmersion Gold PCBA PCB

Μεγάλες Εικόνας :  Τυπωμένο Rogers χρυσό PCBA συνελεύσεων HASL πινάκων κυκλωμάτων PCB PB FreeI Mmersion

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος προϊόντων: Τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων Εφαρμογή: ηλεκτρονικό προϊόν
Επιφάνεια που τελειώνουν: Ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp Ειδική ικανότητα: Carbon μελάνι
Υλικά: TU862, TU872 Bow & Twist: ≤0.5%
Υπηρεσία: Μιας στάσης προμηθευτής EMS Πάχος χαλκού Finised: 0.3 - 12 oz
Υψηλό φως:

Τυπωμένη Rogers συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

,

Τυπωμένη συνέλευση HASL πινάκων κυκλωμάτων

,

Χρυσό PCBA HASL PCB PB FreeI Mmersion

Τυπωμένος Rogers χρυσός PB FreeI Mmersion συνελεύσεων HASL πινάκων κυκλωμάτων

 

Τυπωμένη συνέλευση Drescription πινάκων κυκλωμάτων:

1. Γρήγορος-στροφή και εύκαμπτη παράδοση

2. Υποστηρίξτε ένα ευρύ φάσμα PCBs: υψηλός-στρώμα, πολυστρωματικός, άκαμπτος-ευκίνητος, υψηλή συχνότητα και υψηλή ταχύτητα, κ.λπ.

3. εύκαμπτοι πίνακες, άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, πολυστρωματικοί πίνακες, πίνακες τυφλός-τρυπών, παχιοί χαλκός και πίνακες αργιλίου.

4. Επαγγελματικός προσδιορισμός θέσης προμηθευτών.

5. Άνευ ραφής σύνδεση από το πρωτότυπο στη μαζική παραγωγή.

6. Εξασφάλιση ποιότητας ολόκληρος-ροής, ΕΠΙ, ειδικά πρότυπα επιθεώρησης βιομηχανίας.

 

Τυπωμένες παράμετροι συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

1. Υλικά: FR4, υψηλός-Tg FR4, M4, M6, TU862, TU872.
2. Επιφάνεια που τελειώνουν: HASL, βύθιση Gold+OSP.
3. Ανώτατος λόγος διάστασης: 20:01.
4. Ανοχή σύνθετης αντίστασης: ±5%.
5. Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων: ±0.1mm.
6. Πάχος χαλκού Finised: 0.3-12 oz.

 

Τυπωμένη συνέλευση Introdution πινάκων κυκλωμάτων:

Το Tongzhan καθιερώθηκε το 2011 και είναι δεσμευμένο να γίνει κορυφαίος μιας στάσης προμηθευτής EMS. Ειδικεύομαι υπηρεσίες μεγάλου στις με το κλειδί στο χέρι PCB: Υπηρεσίες σχεδίου PCB, κατασκευής, συστατικής πρόσβασης, PCBA και αλυσιδών εφοδιασμού. Είμαστε καλοί στη διαχείριση του προγράμματος και τη μείωση του κόστους του EMS. Το Tongzhan ειδικεύεται στις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες για τους πελάτες του, και εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες της επιχείρησης. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το μεγαλείο με την εξυπηρέτηση των πελατών μας με την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, την οικοδόμηση των κερδοφόρων λύσεων για τους πελάτες μας, και την υποστήριξη του ενός τον άλλον κατά μήκος του τρόπου. Επίσης περισσότερο θα στραφούμε στην καινοτομία και παράδοση των μεγάλων προϊόντων, και η ευκινησία μας επιτρέπει σε μας για να καθορίσει και να επαναπροσδιορίσει τις αγορές μας.

Τυπωμένο Rogers χρυσό PCBA συνελεύσεων HASL πινάκων κυκλωμάτων PCB PB FreeI Mmersion

 

FAQ:

 

Q: Ποια είναι τα οφέλη μας;

1. Εστιάζουμε στις ανάγκες σας

Οι αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας οδηγούν τη συνεχή αύξησή μας. Η διαχείριση αύξησης του σχεδιαγράμματος PCB, της επεξεργασίας, της συνέλευσης και των υλικών μας οδηγείται από τη συνεχή πίεση να μειωθεί ο χρόνος στην αγορά και να συμβαδίσει με τις νέες τεχνολογίες. Οι ικανότητες κοβάλτιο-έκθεσης επιτρέπουν στους πελάτες μας για να εστιάσουν στις ικανότητες πυρήνων τους όπως η Ε&Α και οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

2. Εκτός από το χρόνο

Το Tongzhan γνωρίζει πλήρως την πίεση αγοράς των πελατών. Εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρόνο του πελάτη. Επειδή είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλα κάτω από μια στέγη σε μια βελτιωμένη διαδικασία, παίρνετε τα οφέλη με μια επιχείρηση και μια υπόδειξη ως προς το χρόνο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.