Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματατυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

TU862 τυπωμένη TU872 κυκλωμάτων πινάκων συνελεύσεων συσκευή ηλεκτρονικής κατασκευαστών εύκαμπτη

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCBA) είναι μια κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω στους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. PCBA διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος των ηλεκτρονικών προϊόντων, από τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως τα smartphones και τα lap-top στα βιομηχανικά μηχανήματα και τις ιατρικές συσκευές.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των ηλεκτρονικών συστατικών, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, από τους αξιόπιστους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά τοποθετούνται έπειτα επάνω στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, όπως οι μηχανές επιλογή-και-θέσεων, εξασφαλίζοντας ακριβή και ακριβή προσδιορισμό θέσης.

 

Αφότου τοποθετούνται τα συστατικά, το επόμενο βήμα συγκολλά, όπου τα συστατικά είναι μόνιμα συνδεμένα με το PCB. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της επιφάνειας τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) ή την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT), ανάλογα με τον τύπο συστατικών και των απαιτήσεων σχεδίου. SMT περιλαμβάνει τα συγκολλώντας συστατικά άμεσα επάνω στην επιφάνεια του PCB, ενώ THT απαιτεί τους μολύβδους μέσω των τρυπών στον πίνακα και τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή είναι ουσιαστικά στάδια στη διαδικασία PCBA για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεντρωμένο PCBs ανταποκρίνεται στις απαραίτητες προδιαγραφές και τη λειτουργία σωστά. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανίχνευση ατέλειας και την επαλήθευση της κοινής ποιότητας ύλης συγκολλήσεως.

 

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης τους παράγοντες όπως τη θερμική διαχείριση, την ακεραιότητα σημάτων, και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο επαρκής διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι ουσιαστικοί να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν αξιόπιστη απόδοση. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου και σχεδιαγράμματος διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και μειώνει την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση.

 

Μόλις περάσει το PCBAs την επιθεώρηση και τις εξεταστικές φάσεις, μπορούν να υποβληθούν στον καθαρισμό για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα ή μολυσματικούς παράγοντες ροής που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην απόδοση. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η σκόνη, και η χημική έκθεση.

 

PCBA βρίσκει την εφαρμογή στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, τις τηλεπικοινωνίες, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, την υγειονομική περίθαλψη, και τη βιομηχανική αυτοματοποίηση. Επιτρέπει την κατασκευή των περίπλοκων ηλεκτρονικών συσκευών που τροφοδοτούν την καινοτομία μοντέρνων κόσμων και κίνησης στους αμέτρητους τομείς.

 

Συμπερασματικά, η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά στις λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές τεχνολογίας και κατασκευής, PCBA συνεχίζει να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρονικής και τη διευκόλυνση ενός συνδεδεμένου και ψηφιακού κόσμου.

TU862 τυπωμένη TU872 κυκλωμάτων πινάκων συνελεύσεων συσκευή ηλεκτρονικής κατασκευαστών εύκαμπτη

TU862 TU872 Printed Circuit Board Assembly Manufacturer Flexible Electronics Device
TU862 TU872 Printed Circuit Board Assembly Manufacturer Flexible Electronics Device

Μεγάλες Εικόνας :  TU862 τυπωμένη TU872 κυκλωμάτων πινάκων συνελεύσεων συσκευή ηλεκτρονικής κατασκευαστών εύκαμπτη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων Επιφάνεια που τελειώνουν: HASL Pb Free Immersion Tin Osp
Ανώτατος λόγος διάστασης: 20:01 Ειδικές δεξιότητες: Peelable, χρυσή επένδυση δάχτυλων
Εφαρμογή: Βιομηχανικός έλεγχος Υλικά: Rogers, Nelco, RCC
Πάχος χαλκού: 0.3-12 oz Ανώτατο μέγεθος πινάκων: 650mm*1130mm
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

TU872 τυπωμένος κατασκευαστής συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων

,

TU862 τυπωμένος κατασκευαστής συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων

,

TU862 ηλεκτρονική συνέλευση κυκλωμάτων

Τυπωμένη κυκλωμάτων πινάκων συσκευή TU862 TU872 ηλεκτρονικής συνελεύσεων εύκαμπτη

 

Τυπωμένη συνέλευση Drescription πινάκων κυκλωμάτων:

1.Quick-στροφή και εύκαμπτη παράδοση
2.Support ένα ευρύ φάσμα PCBs: υψηλός-στρώμα, πολυστρωματικός, άκαμπτος-ευκίνητος, υψηλή συχνότητα και υψηλή ταχύτητα, κ.λπ.
3.flexible πίνακες, άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, πολυστρωματικοί πίνακες, πίνακες τυφλός-τρυπών, παχιοί χαλκός και πίνακες αργιλίου.
4.Professional προσδιορισμός θέσης προμηθευτών
5.Seamless σύνδεση από το πρωτότυπο στη μαζική παραγωγή
6.Whole-ροή εξασφάλιση ποιότητας, ΕΠΙ, ειδικά πρότυπα επιθεώρησης βιομηχανίας.

 

Τυπωμένες παράμετροι συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

Ελάχιστα πλάτος/διάστημα 2.4/2.4mil
Πάχος 0.36.5mm
Πάχος χαλκού 0.3-12 oz
Ανώτατο μέγεθος πινάκων 650mm*1130mm
Ειδική ικανότητα Χρυσή επένδυση δάχτυλων, μελάνι άνθρακα
Πίνακας PCB ΛΑΪΚΟΙ πίνακες, κανονικοί πίνακες, πίνακας βάσεων μετάλλων.

 

Τυπωμένη συνέλευση Introdution πινάκων κυκλωμάτων:

Το Tongzhan καθιερώθηκε το 2011 και είναι δεσμευμένο να γίνει κορυφαίος μιας στάσης προμηθευτής EMS.
Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτα. Πελάτης-κεντρικός, εργατικός, καινοτόμος, τίμιος, ευτυχής, και διαφανής πελάτης-κεντρικός, επαγγελματικός, αποδοτικός, και win-win.
Οι άνθρωποί μας οδηγούνται από το πάθος, πάθος για την επιστήμη, πάθος για την τεχνολογία, δεν αισθανόμαστε ότι όπως το χρόνο είναι «εργασία», είμαστε όλοι εμπαθείς για την οικοδόμηση μιας επιχείρησης που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.

TU862 τυπωμένη TU872 κυκλωμάτων πινάκων συνελεύσεων συσκευή ηλεκτρονικής κατασκευαστών εύκαμπτη

 

FAQ

Q: Ποιο είναι το υλικό επεξεργασίας επιφάνειας για τη συνέλευση PCB;

Κασσίτερος ψεκασμού, αμόλυβδος χρυσός βύθισης κασσίτερου ψεκασμού/κασσίτερος/ασημένια χρυσή επένδυση OSP, χρυσός βύθισης + OSP δάχτυλων

 

Q: Ποια είναι τα οφέλη μας;

1. Εκτός από το χρόνο

Το Tongzhan γνωρίζει πλήρως την πίεση αγοράς των πελατών. Εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρόνο του πελάτη. Επειδή είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλα κάτω από μια στέγη σε μια βελτιωμένη διαδικασία, παίρνετε τα οφέλη με μια επιχείρηση και μια υπόδειξη ως προς το χρόνο.

2. Με το κλειδί στο χέρι λύσεις

Η κοβάλτιο-έκθεση παρέχει τις με το κλειδί στο χέρι υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαγράμματος PCB, της επεξεργασίας PCB και της συνέλευσης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από το διοικητικό χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.