Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΣυνέλευση πινάκων PCB

Άνθρακα μελανιού ΛΑΪΚΌΣ πίνακας Nelco συνελεύσεων πινάκων PCB ηλεκτρονικός μέσω της συνέλευσης PCB τρυπών

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Συνέλευση πινάκων PCB

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCB), επίσης γνωστή ως PCBA, είναι μια θεμελιώδης διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω σε PCBs για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. Το PCBs χρησιμεύει ως η σπονδυλική στήλη σχεδόν όλων των ηλεκτρονικών προϊόντων, που κυμαίνονται από τις απλές οικιακές συσκευές ως τα σύνθετα βιομηχανικά μηχανήματα και τα προηγμένα συστήματα επικοινωνιών.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικών συστατικών από τους εμπιστευμένους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αντιστατών, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, διαμορφώνουν τις δομικές μονάδες της ηλεκτρονικής συσκευής. Η λεπτομερείς επιθεώρηση και η επαλήθευση της συστατικής αυθεντικότητας και οι προδιαγραφές εξασφαλίζουν τη γενική ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Έπειτα, τα συστατικά τοποθετούνται ακριβώς στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό όπως τις μηχανές επιλογή-και-θέσεων. Αυτές οι μηχανές τοποθετούν ακριβώς τα συστατικά σύμφωνα με το σχέδιο PCB, που εξασφαλίζει τη βέλτιστες απόδοση και τη λειτουργία.

 

Μόλις είναι σε ισχύ τα συστατικά, η διαδικασία συγκόλλησης πραγματοποιείται. Η συγκόλληση δημιουργεί μια μόνιμη και αξιόπιστη ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ των συστατικών και του PCB. Υπάρχουν δύο κοινές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στη συγκόλληση: Η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) και την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT). SMT περιλαμβάνει άμεσα να τοποθετήσει τα συστατικά στην επιφάνεια PCB, ενώ THT περιλαμβάνει την παρεμβολή των συστατικών μολύβδων μέσω των τρυπών στο PCB και τη συγκόλληση τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της λειτουργίας του PCBA. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X υιοθετούνται για να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ατέλειες ή ελαττώματα στη συγκόλληση και τη συστατική τοποθέτηση. Οι αυστηρές εξεταστικές διαδικασίες ελέγχουν την ηλεκτρική απόδοση του PCBAs για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμέά απαιτήσεις και τα πρότυπα.

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης άλλους σοβαρούς παράγοντες όπως η θερμική διαχείριση και η ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο αποδοτικός διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι κρίσιμοι να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν σταθερή λειτουργία. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου ελαχιστοποιεί την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και που μειώνει τα πιθανά ζητήματα.

 

Αφότου η ποιοτική επιθεώρηση περασμάτων PCBAs, μπορούν να υποβληθούν στις διαδικασίες καθαρισμού για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα και μολυσματικούς παράγοντες ροής, εξασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του PCBAs. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα προστατευτικά επιστρώματα όπως τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η υγρασία και η σκόνη.

 

Η συνέλευση PCB βρίσκει τις εφαρμογές στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, των τηλεπικοινωνιών, της υγειονομικής περίθαλψης, και της βιομηχανικής αυτοματοποίησης. Είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που επιτρέπει την κατασκευή των ηλεκτρονικών συσκευών εξεχουσών θέσεων, την υποστήριξη της προόδου της τεχνολογίας και την οδήγηση της καινοτομίας στο μοντέρνο κόσμο.

 

Συμπερασματικά, η συνέλευση πινάκων PCB είναι μια κρίσιμη διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά πλήρως - λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές κατασκευής και την άνοδο IoT και των έξυπνων τεχνολογιών, PCBA συνεχίζει να παίζει έναν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της βιομηχανίας ηλεκτρονικής και την τροφοδότηση του διασυνδεμένου κόσμου που ζούμε.

Άνθρακα μελανιού ΛΑΪΚΌΣ πίνακας Nelco συνελεύσεων πινάκων PCB ηλεκτρονικός μέσω της συνέλευσης PCB τρυπών

Carbon Ink PCB Electronic Board Assembly POP Board Nelco Through Hole Pcb Assembly
Carbon Ink PCB Electronic Board Assembly POP Board Nelco Through Hole Pcb Assembly

Μεγάλες Εικόνας :  Άνθρακα μελανιού ΛΑΪΚΌΣ πίνακας Nelco συνελεύσεων πινάκων PCB ηλεκτρονικός μέσω της συνέλευσης PCB τρυπών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Συνέλευση PCB Υλικά: High-Tg FR4, PTFE, M6
Ελάχιστο αποτύπωμα BGA: 03015 Chip/0,35mm BGA Τύπος πλακέτας PCB: Πλακέτες FPC, Πλακέτες άκαμπτης ευκαμψίας
Επιφάνεια που τελειώνουν: Carbon μελάνι Ελάχιστα πλάτος/διάστημα: 2.4/2.4mil
Ελάχιστο πάχος PP: 0.06mm Bow & Twist: ≤0.5%
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Συναρμολόγηση ηλεκτρονικής πλακέτας PCB μελανιού άνθρακα

,

Συγκρότημα ηλεκτρονικής πλακέτας PCB με δυνατότητα αποκόλλησης rcc

,

Nelco Through Hole Συγκρότημα Pcb rcc

ΛΑΪΚΟΊ πίνακες Nelco SMT συνελεύσεων πινάκων PCB μελανιού άνθρακα/συνέλευση SMD

 

Περιγραφή συνελεύσεων πινάκων PCB:

1. Πολλαπλάσιες προδιαγραφές PCB υποστήριξης: πολυστρωματικός, άκαμπτος-εύκαμπτος, υψηλής συχνότητας, μεγάλη ταχύτητα, κ.λπ.

2. Πολλαπλάσιοι τύποι PCB υποστήριξης: εύκαμπτος πίνακας, άκαμπτος-εύκαμπτος πίνακας, πολυστρωματικός πίνακας, τυφλός πίνακας τρυπών, παχύς πίνακας χαλκού, και πίνακας αργιλίου.

3. Συνεχής σύνδεση από το πρωτότυπο στη μαζική παραγωγή.

4. Ολόκληρη εξασφάλιση ποιότητας διαδικασίας, ΕΠΙ, ειδικά πρότυπα επιθεώρησης βιομηχανίας.

 

Εισαγωγή συνελεύσεων πινάκων PCB:

Το Tongzhan εστιάζει στην παροχή των ηλεκτρονικών κατασκευαστικών υπηρεσιών για τους πελάτες, και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες της επιχείρησης. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το μεγαλείο με την παροχή των πελατών την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, την οικοδόμηση των κερδοφόρων λύσεων για τους πελάτες, και την υποστήριξη του ενός τον άλλον σε αυτήν την διαδικασία.

 

FAQ:

Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μας;

1. Δίνουμε προσοχή στις ανάγκες σας

Το Tongzhan εστιάζει στην παροχή των ηλεκτρονικών κατασκευαστικών υπηρεσιών για τους πελάτες, και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες της επιχείρησης. Η αυξανόμενη ζήτηση για τους πελάτες έχει οδηγήσει τη συνεχή αύξησή μας. Το σχεδιάγραμμα PCB, η κατασκευή, η συνέλευση, και η υλική διαχείριση αύξησής μας οδηγούνται από τη συνεχή πίεση να ο χρόνος στην αγορά και να συμβαδίσει με τις νέες τεχνολογίες. Η κοινή ικανότητα έκθεσης επιτρέπει στους πελάτες μας για να εστιάσει στην ανταγωνιστικότητα πυρήνων τους, όπως η Ε&Α, οι πωλήσεις, και το μάρκετινγκ.

2. Εκτός από το χρόνο

Το Tongzhan γνωρίζει πλήρως την πίεση αγοράς των πελατών. Εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρόνο του πελάτη. Επειδή μπορούμε να χειριστούμε όλες τις συναλλαγές κάτω από την ίδια στέγη σε μια απλουστευμένη διαδικασία, μπορείτε να εργαστείτε στην ίδια επιχείρηση και στο ίδιο πρόγραμμα.

 

Το Q. Ποιο είναι MOQ σας;

Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής μας είναι απεριόριστη. Μπορούμε να προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες, την παραγωγή δειγμάτων υποστήριξης και batch, και προσαρμοσμένους τους υποστήριξη τύπους και τα πρότυπα προϊόντων.

Άνθρακα μελανιού ΛΑΪΚΌΣ πίνακας Nelco συνελεύσεων πινάκων PCB ηλεκτρονικός μέσω της συνέλευσης PCB τρυπών

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.