Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΣυνέλευση πινάκων PCB

Αποτελεσματική συναρμολόγηση PCB για τις ανάγκες ηλεκτρονικών προϊόντων σας

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Συνέλευση πινάκων PCB

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCB), επίσης γνωστή ως PCBA, είναι μια θεμελιώδης διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω σε PCBs για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. Το PCBs χρησιμεύει ως η σπονδυλική στήλη σχεδόν όλων των ηλεκτρονικών προϊόντων, που κυμαίνονται από τις απλές οικιακές συσκευές ως τα σύνθετα βιομηχανικά μηχανήματα και τα προηγμένα συστήματα επικοινωνιών.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικών συστατικών από τους εμπιστευμένους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αντιστατών, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, διαμορφώνουν τις δομικές μονάδες της ηλεκτρονικής συσκευής. Η λεπτομερείς επιθεώρηση και η επαλήθευση της συστατικής αυθεντικότητας και οι προδιαγραφές εξασφαλίζουν τη γενική ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Έπειτα, τα συστατικά τοποθετούνται ακριβώς στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό όπως τις μηχανές επιλογή-και-θέσεων. Αυτές οι μηχανές τοποθετούν ακριβώς τα συστατικά σύμφωνα με το σχέδιο PCB, που εξασφαλίζει τη βέλτιστες απόδοση και τη λειτουργία.

 

Μόλις είναι σε ισχύ τα συστατικά, η διαδικασία συγκόλλησης πραγματοποιείται. Η συγκόλληση δημιουργεί μια μόνιμη και αξιόπιστη ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ των συστατικών και του PCB. Υπάρχουν δύο κοινές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στη συγκόλληση: Η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) και την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT). SMT περιλαμβάνει άμεσα να τοποθετήσει τα συστατικά στην επιφάνεια PCB, ενώ THT περιλαμβάνει την παρεμβολή των συστατικών μολύβδων μέσω των τρυπών στο PCB και τη συγκόλληση τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της λειτουργίας του PCBA. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X υιοθετούνται για να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ατέλειες ή ελαττώματα στη συγκόλληση και τη συστατική τοποθέτηση. Οι αυστηρές εξεταστικές διαδικασίες ελέγχουν την ηλεκτρική απόδοση του PCBAs για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμέά απαιτήσεις και τα πρότυπα.

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης άλλους σοβαρούς παράγοντες όπως η θερμική διαχείριση και η ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο αποδοτικός διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι κρίσιμοι να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν σταθερή λειτουργία. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου ελαχιστοποιεί την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και που μειώνει τα πιθανά ζητήματα.

 

Αφότου η ποιοτική επιθεώρηση περασμάτων PCBAs, μπορούν να υποβληθούν στις διαδικασίες καθαρισμού για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα και μολυσματικούς παράγοντες ροής, εξασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του PCBAs. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα προστατευτικά επιστρώματα όπως τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η υγρασία και η σκόνη.

 

Η συνέλευση PCB βρίσκει τις εφαρμογές στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, των τηλεπικοινωνιών, της υγειονομικής περίθαλψης, και της βιομηχανικής αυτοματοποίησης. Είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που επιτρέπει την κατασκευή των ηλεκτρονικών συσκευών εξεχουσών θέσεων, την υποστήριξη της προόδου της τεχνολογίας και την οδήγηση της καινοτομίας στο μοντέρνο κόσμο.

 

Συμπερασματικά, η συνέλευση πινάκων PCB είναι μια κρίσιμη διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά πλήρως - λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές κατασκευής και την άνοδο IoT και των έξυπνων τεχνολογιών, PCBA συνεχίζει να παίζει έναν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της βιομηχανίας ηλεκτρονικής και την τροφοδότηση του διασυνδεμένου κόσμου που ζούμε.

Αποτελεσματική συναρμολόγηση PCB για τις ανάγκες ηλεκτρονικών προϊόντων σας

Efficient PCB Board Assembly for Your Electronic Product Needs
Efficient PCB Board Assembly for Your Electronic Product Needs

Μεγάλες Εικόνας :  Αποτελεσματική συναρμολόγηση PCB για τις ανάγκες ηλεκτρονικών προϊόντων σας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Συνέλευση πινάκων PCB Πίνακες PCB: Άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, ΛΑΪΚΟΙ πίνακες, πίνακες FPC
Εφαρμογές: Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτων, Ηλεκτρονικά Καταναλωτών Υλικό: FR4, υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC, PTFE
Ειδική ικανότητα: Χρυσή επένδυση δάχτυλων, μελάνι άνθρακα Ικανότητα SMT: 14 εκατομμύριο σημεία ανά ημέρα
Πάχος χαλκού: 0.3-12 oz Τύπος HDI: 1+n+1、 2+n+2、 3+n+3
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Αποσπώμενη διάταξη πλακέτας PCB TU862

,

διάταξη πλακέτας PCB TU862 TU872

,

TU872 Smt Pcb Κατασκευαστής Peelable

Αποτελεσματική συναρμολόγηση PCB για τις ανάγκες ηλεκτρονικών προϊόντων σας

 

Εμπειρογνωμοσύνη στην συναρμολόγηση PCB:

1Η τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης (SMT)

Επιτρέπει υψηλότερη πυκνότητα συστατικών, μικρότερο μέγεθος και υψηλότερες επιδόσεις.Η SMT μπορεί επίσης να παρέχει καλύτερη ηλεκτρική απόδοση επειδή μειώνει το μήκος και την αντίσταση των ηλεκτρικών συνδέσεων.

2Πολυεπίπεδη πλακέτα PCB: Για να ανταποκριθούν σε πιο περίπλοκες απαιτήσεις κυκλωμάτων, οι πλακέτες PCB πολλαπλών στρωμάτων γίνονται όλο και πιο κοινές.Αυτά τα πλαίσια έχουν πολλαπλά στρώματα κυκλώματος που επιτρέπουν περισσότερα εξαρτήματα, ενώ μειώνει το μέγεθος του πλαίσιου.

3. Ευέλικτος πίνακας PCB: Ένας ευέλικτος πίνακας PCB μπορεί να εγκατασταθεί σε καμπυλωμένη επιφάνεια ή σε περιορισμένο χώρο, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται ευρέως σε φορητές συσκευές, ιατρικό εξοπλισμό, αυτοκίνητα και άλλους τομείς.

4Τεχνολογία υψηλής πυκνότητας διασύνδεσης (HDI): Η τεχνολογία HDI επιτρέπει υψηλότερη πυκνότητα συστατικών σε μικρότερα μεγέθη πλακίδων.

5Ο αυτοματισμός και η ρομποτική: Ο αυτοματισμός και η ρομποτική χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην συναρμολόγηση πλακών PCB για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του ανθρώπινου σφάλματος.

6Βελτιώσεις στην τεχνολογία επιφανειακής τοποθέτησης: Αναδύονται νέες τεχνολογίες συγκόλλησης και επιφανειακής τοποθέτησης για τη βελτίωση της ποιότητας συγκόλλησης, τη μείωση των ψεκασμών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της κατασκευής.

7Βιώσιμη κατασκευή: Η αυξημένη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έχει οδηγήσει στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών κατασκευής,συμπεριλαμβανομένης της χρήσης οικολογικών υλικών και μεθόδων παραγωγής που μειώνουν τα απόβλητα.

 

Παράμετρος συναρμολόγησης πλακέτων PCB:

Ποσοστό απόρριψης R&C: 0,3%
ΔΕ: 0%
Πίνακας PCB Πίνακες POP/Κανονικές πλάκες/Πίνακες FPC/Πίνακες άκαμπτης και εύκαμπτης κατασκευής/Πίνακες μεταλλικής βάσης
Μέγεθος των εξαρτημάτων Μίν BGA Footprint:03015 Τσιπ/0,35mm BGA
Μονάδες SMT ακρίβεια:±0,04mm
Η ακρίβεια SMT IC:±0,03mm
Διάσταση PCB Μέγεθος: 50*50mm-686*508mm
Δάχος: 0,3-6,5 mm

 

Συγκρότηση πλακέτων PCB εισαγωγή:

Είμαστε καλοί στη διαχείριση έργων EMS και τη μείωση του κόστους.και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες της εταιρείαςΟ στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μεγαλεία παρέχοντας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, δημιουργώντας κερδοφόρες λύσεις για τους πελάτες και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε αυτή τη διαδικασία.

Αποτελεσματική συναρμολόγηση PCB για τις ανάγκες ηλεκτρονικών προϊόντων σας

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. NICK CHENG

Τηλ.:: +86-18088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.