Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματατυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

0.36.5mm τυπωμένος κυκλωμάτων πινάκων πίνακας των οδηγήσεων PCB πιάτων χαλκού/αργιλίου συνελεύσεων παχύς

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCBA) είναι μια κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω στους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. PCBA διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παραγωγή ενός ευρέος φάσματος των ηλεκτρονικών προϊόντων, από τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως τα smartphones και τα lap-top στα βιομηχανικά μηχανήματα και τις ιατρικές συσκευές.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των ηλεκτρονικών συστατικών, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, από τους αξιόπιστους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά τοποθετούνται έπειτα επάνω στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, όπως οι μηχανές επιλογή-και-θέσεων, εξασφαλίζοντας ακριβή και ακριβή προσδιορισμό θέσης.

 

Αφότου τοποθετούνται τα συστατικά, το επόμενο βήμα συγκολλά, όπου τα συστατικά είναι μόνιμα συνδεμένα με το PCB. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της επιφάνειας τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) ή την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT), ανάλογα με τον τύπο συστατικών και των απαιτήσεων σχεδίου. SMT περιλαμβάνει τα συγκολλώντας συστατικά άμεσα επάνω στην επιφάνεια του PCB, ενώ THT απαιτεί τους μολύβδους μέσω των τρυπών στον πίνακα και τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή είναι ουσιαστικά στάδια στη διαδικασία PCBA για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεντρωμένο PCBs ανταποκρίνεται στις απαραίτητες προδιαγραφές και τη λειτουργία σωστά. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανίχνευση ατέλειας και την επαλήθευση της κοινής ποιότητας ύλης συγκολλήσεως.

 

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης τους παράγοντες όπως τη θερμική διαχείριση, την ακεραιότητα σημάτων, και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο επαρκής διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι ουσιαστικοί να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν αξιόπιστη απόδοση. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου και σχεδιαγράμματος διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και μειώνει την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση.

 

Μόλις περάσει το PCBAs την επιθεώρηση και τις εξεταστικές φάσεις, μπορούν να υποβληθούν στον καθαρισμό για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα ή μολυσματικούς παράγοντες ροής που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην απόδοση. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η σκόνη, και η χημική έκθεση.

 

PCBA βρίσκει την εφαρμογή στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, τις τηλεπικοινωνίες, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, την υγειονομική περίθαλψη, και τη βιομηχανική αυτοματοποίηση. Επιτρέπει την κατασκευή των περίπλοκων ηλεκτρονικών συσκευών που τροφοδοτούν την καινοτομία μοντέρνων κόσμων και κίνησης στους αμέτρητους τομείς.

 

Συμπερασματικά, η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά στις λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές τεχνολογίας και κατασκευής, PCBA συνεχίζει να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρονικής και τη διευκόλυνση ενός συνδεδεμένου και ψηφιακού κόσμου.

0.36.5mm τυπωμένος κυκλωμάτων πινάκων πίνακας των οδηγήσεων PCB πιάτων χαλκού/αργιλίου συνελεύσεων παχύς

0.3-6.5mm Printed Circuit Board Assembly Thick Copper / Aluminum Plate PCB LED Board
0.3-6.5mm Printed Circuit Board Assembly Thick Copper / Aluminum Plate PCB LED Board

Μεγάλες Εικόνας :  0.36.5mm τυπωμένος κυκλωμάτων πινάκων πίνακας των οδηγήσεων PCB πιάτων χαλκού/αργιλίου συνελεύσεων παχύς

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000PC/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη
Εφαρμογή: βιομηχανικός έλεγχος, ενότητα επικοινωνίας, ιατρική Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υλικά: Rogers, Nelco, RCC, PTFE, M4, M6 Ελάχιστο πάχος PP: 0.06mm
Ανώτατο μέγεθος πινάκων: 650mm*1130mm Μέθοδος πληρωμής: T/T
Στρώμα: 2-64 Ειδικές δεξιότητες: Χρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable, μελάνι άνθρακα
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες Επιφάνεια που τελειώνουν: Ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp, βύθιση Gold+OSP
Υψηλό φως:

6

,

5 τυπωμένη χιλ. συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

,

Πίνακας των οδηγήσεων PCB πιάτων αργιλίου

Το παχύ πιάτο χαλκού και αργιλίου τύπωσε την οδηγημένη PCB επιτροπή συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων

 

Τυπωμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

1. Υπηρεσία ένας-γραμμών από το πρωτότυπο στην παραγωγή

2. Πολυστρωματική παραγωγή: 2-68 στρώματα

3. Αδύνατη παραγωγή TPS, υψηλή αξιοπιστία, IATF16949, πιστοποίηση UL

4. Ικανότητα SMT: 14 εκατομμύριο χώροι διαφήμισης ανά ημέρα

 

Τυπωμένες παράμετροι συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

Πάχος χαλκού 0.3-12 oz
Γραμμές SMT 12 γραμμές SMT
Ελάχιστα πλάτος/διάστημα 2.4/2.4mil
Πάχος 0.36.5mm
Ανώτατο μέγεθος πινάκων 650mm*1130mm
Πίνακας PCB ΛΑΪΚΟΙ πίνακες, κανονικοί πίνακες

 

Τυπωμένη εισαγωγή κατασκευαστών συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων:

Το PCB επιβιβάζεται εμείς παράγει περιλαμβάνει τους ΛΑΪΚΟΎΣ πίνακες, τους συνηθισμένους πίνακες, τους πίνακες FPC, τους άκαμπτος-ευκίνητους συνδέοντας πίνακες, baseplates μετάλλων, κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιομηχανικό έλεγχο, τη ιατρική φροντίδα, την αυτοκίνητη ηλεκτρονική, τις επικοινωνίες, και το Διαδίκτυο. Το προϊόν είναι roHS-υποχωρητική αμόλυβδη συνέλευση/συνέλευση μη-RoHS. SMT, μετα συγκόλληση, συνέλευση στη δοκιμή της μιας στάσης υπηρεσίας υποστηρίζει τον εύκαμπτο ανεφοδιασμό.

0.36.5mm τυπωμένος κυκλωμάτων πινάκων πίνακας των οδηγήσεων PCB πιάτων χαλκού/αργιλίου συνελεύσεων παχύς

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.