Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Τυπωμένος εξοπλισμός συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Τυπωμένος εξοπλισμός συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων

Μηχανή επιλογή-και-θέσεων

  • Μηχανή επιλογή-και-θέσεων

Μια μηχανή επιλογή-και-θέσεων, επίσης γνωστή ως μηχανή επιλογή-και-θέσεων PCB ή SMT (η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία) assembler, είναι ένα κρίσιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής PCB. Η κύρια αίτησή της είναι ακριβώς και αποτελεσματικά τμήματα επιφάνεια-υποστηριγμάτων θέσεων επάνω στον τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων (PCB) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνελεύσεων.

 

Στην επεξεργασία PCB, η μηχανή επιλογή-και-θέσεων είναι ένα συστατικό κλειδί της επιφάνειας τοποθετεί τη γραμμή συνελεύσεων. Τα τμήματα επιφάνεια-υποστηριγμάτων, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και άλλες μικροσκοπικές συσκευές, παίρνονται από τα εξέλικτρα ή τους δίσκους τους από τα ρομποτικά όπλα της μηχανής. Η μηχανή έπειτα ακριβώς τοποθετεί αυτά τα συστατικά επάνω στα οριζόμενα μαξιλάρια στο PCB σύμφωνα με τις διευκρινισμένες συντεταγμένες.

 

Η μηχανή επιλογή-και-θέσεων λειτουργεί με υψηλή ταχύτητα και μπορεί να χειριστεί τους διάφορους τύπους και τα μεγέθη των συστατικών. Χρησιμοποιεί τα συστήματα εικόνας και τους αλγορίθμους ευθυγράμμισης για να εξασφαλίσει ακριβή συστατική τοποθέτηση, ακόμη και σε πυκνά εποικημένο PCBs με τα περίπλοκα σχεδιαγράμματα.

 

Η κατάλληλη λειτουργία της μηχανής επιλογή-και-θέσεων είναι κρίσιμη για ενώσεις ύλης συγκολλήσεως επίτευξης τις αξιόπιστες και εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του συγκεντρωμένου PCB. Η μηχανή πρέπει να χειριστεί τα συστατικά ήπια και ακριβώς για να αποφύγει τη ζημία ή τη μη ευθυγράμμιση.

 

Η χρησιμοποίηση μιας μηχανής επιλογή-και-θέσεων στην επεξεργασία PCB προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα. Επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία συνελεύσεων, που μειώνει το χρόνο παραγωγής και που αυξάνει τη ρυθμοαπόδοση. Η ακρίβεια και η αυτοματοποίηση της μηχανής συμβάλλουν στη γενική ποιότητα της συνέλευσης PCB, δεδομένου ότι ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ατελειών συστατικών λανθασμένης τοποθέτησης και ύλης συγκολλήσεως.

 

Επιπλέον, η μηχανή επιλογή-και-θέσεων επιτρέπει τη συνέλευση των σύνθετων σχεδίων PCB, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τα τμήματα λεπτός-πισσών, τις συσκευασίες BGA (σειρά πλέγματος σφαιρών), και τις μικροϋπολογιστής-ταξινομημένες συσκευές. Είναι ένα ευπροσάρμοστο εργαλείο που μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα των συστατικών, που καθιστά το κατάλληλο για τις διάφορες ηλεκτρονικές εφαρμογές.

 

Συμπερασματικά, η μηχανή επιλογή-και-θέσεων είναι ένα κρίσιμο εργαλείο στην επεξεργασία PCB, που χρησιμοποιείται για να τοποθετήσει ακριβώς τα τμήματα επιφάνεια-υποστηριγμάτων επάνω στο PCB κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνελεύσεων. Η μεγάλες λειτουργία, η ακρίβεια, και η αυτοματοποίησή της συμβάλλουν στην αποδοτική και αξιόπιστη παραγωγή υψηλής ποιότητας PCBs, που κάνει την ουσιαστικό συστατικό των σύγχρονων διαδικασιών παραγωγής PCB.

Μηχανή επιστρώματος

  • Μηχανή επιστρώματος

Μια μηχανή επιστρώματος, επίσης γνωστή ως μηχανή επιστρώματος PCB ή coater PCB, είναι ένα κρίσιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής PCB. Η κύρια αίτησή της είναι να εφαρμόσει ένα προστατευτικό επίστρωμα ή ένα στρώμα στον τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων (PCB) για να ενισχύσει την απόδοση και την αξιοπιστία της.

 

Στην επεξεργασία PCB, η μηχανή επιστρώματος χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει τους διάφορους τύπους επιστρωμάτων στο PCB, όπως η μάσκα ύλης συγκολλήσεως, σύμμορφο επίστρωμα, και η επιφάνεια τελειώνει. Κάθε τύπος επιστρώματος εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό:

  1. Μάσκα ύλης συγκολλήσεως: Η μάσκα ύλης συγκολλήσεως είναι ένα προστατευτικό στρώμα που εφαρμόζεται άνω του PCB για να προστατεύσει τα ίχνη και τα μαξιλάρια χαλκού από την οξείδωση, την περιβαλλοντική έκθεση, και το γεφύρωμα ύλης συγκολλήσεως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης. Βοηθά επίσης να εξασφαλίσει κατάλληλη συγκόλληση και αποτρέπει τα βραχυκυκλώματα.

  2. Σύμμορφο επίστρωμα: Τα σύμμορφα επιστρώματα εφαρμόζονται σε PCBs για να τους προστατεύσουν από την υγρασία, τη σκόνη, τις χημικές ουσίες, και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αυτά τα επιστρώματα βελτιώνουν την αντίσταση PCB στους σκληρούς λειτουργούντες όρους, που εξασφαλίζουν την αξιοπιστία του στις διάφορες εφαρμογές.

  3. Η επιφάνεια τελειώνει: Η επιφάνεια τελειώνει τα επιστρώματα χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον εκτεθειμένο χαλκό στο PCB από την οξείδωση και να παρέχει μια ομαλή επιφάνεια για τη συστατική συγκόλληση.

Η μηχανή επιστρώματος λειτουργεί με ακριβώς να εφαρμόσει το υλικό επιστρώματος επάνω στην επιφάνεια PCB χρησιμοποιώντας τις διάφορες τεχνικές, όπως ο ψεκασμός, η βύθιση, ή το βούρτσισμα. Εξασφαλίζει ακόμη και και συνεπής εφαρμογή επιστρώματος, που εμμένει στις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις σχεδίου.

 

Η χρήση μιας μηχανής επιστρώματος στην επεξεργασία PCB προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα. Ενισχύει τη διάρκεια, την αξιοπιστία, και την απόδοση PCB, που καθιστά την κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών εφαρμογών. Τα επιστρώματα βελτιώνουν επίσης τις ιδιότητες και την προστασία PCB ηλεκτρικές ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, που εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη λειτουργία.

 

Επιπλέον, η μηχανή επιστρώματος επιτρέπει τις αποδοτικές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες επένδυσης, μείωση του χρόνου παραγωγής και ελαχιστοποίηση των χειρωνακτικών λαθών. Εξασφαλίζει την ομοιόμορφες κάλυψη και την εμμονή του υλικού επιστρώματος, που συμβάλλει στη γενικές ποιότητα και τη συνέπεια του PCB.

 

Συμπερασματικά, η μηχανή επιστρώματος είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο στην επεξεργασία PCB, που χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει τα προστατευτικά επιστρώματα στην επιφάνεια PCB. Η αίτησή της ενισχύει την απόδοση, την αξιοπιστία, και την αντίσταση PCB στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, που κάνουν το ένα ουσιαστικό βήμα στη διαδικασία παραγωγής υψηλής ποιότητας PCBs.

Τύπος Iaminating

  • Τύπος Iaminating

Ένας τοποθετώντας σε στρώματα Τύπος, επίσης γνωστός ως PCB laminator ή Τύπου μηχανή, είναι ένα κρίσιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής PCB. Η κύρια αίτησή της είναι να τοποθετήσει τα πολλαπλάσια στρώματα του τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων σε στρώματα (PCB) μαζί για να δημιουργήσει ένα πολυστρωματικό PCB.

 

Στην επεξεργασία PCB, μερικές ηλεκτρονικές συσκευές απαιτούν τα πολλαπλάσια στρώματα των αγώγιμων ιχνών και του μονώνοντας υλικού για να επιτύχουν την επιθυμητές πολυπλοκότητα και την πυκνότητα κυκλωμάτων. Ο τοποθετώντας σε στρώματα Τύπος χρησιμοποιείται για να συνδέσει αυτά τα στρώματα μαζί, που διαμορφώνουν ένα στερεό και ενσωματωμένο πολυστρωματικό PCB.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελασματοποίησης, τα μεμονωμένα στρώματα PCB, που αποτελούνται χαρακτηριστικά από χαλκός-ντυμένους φυλλόμορφο και prepreg τα υλικά, τοποθετούνται το ένα πάνω από το άλλο στη σωστή ακολουθία. Ο σωρός τοποθετείται έπειτα στον τοποθετώντας σε στρώματα Τύπο, και η θερμότητα και η πίεση εφαρμόζονται για να συνδέσουν τα στρώματα μαζί μόνιμα.

 

Ο τοποθετώντας σε στρώματα Τύπος εξασφαλίζει ότι η σύνδεση μεταξύ των στρωμάτων είναι ισχυρή και αξιόπιστη, παρέχοντας τις απαραίτητες ηλεκτρικές συνδέσεις και μονώνοντας τις ιδιότητες. Επίσης εξασφαλίζει ότι το γενικές πάχος και η ευθυγράμμιση του πολυστρωματικού PCB ανταποκρίνονται στις απαραίτητες προδιαγραφές.

 

Εκτός από τη δημιουργία πολυστρωματικού PCBs, ο τοποθετώντας σε στρώματα Τύπος χρησιμοποιείται επίσης για άλλες συνδέοντας διαδικασίες στην κατασκευή PCB. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσει ένα προστατευτικό στρώμα μασκών ύλης συγκολλήσεως επάνω στην επιφάνεια PCB σε στρώματα ή για να συνδέσει ένα φύλλο αλουμινίου χαλκού με ένα υπόστρωμα για τις εξειδικευμένες εφαρμογές.

 

Η χρήση ενός τοποθετώντας σε στρώματα Τύπου στην επεξεργασία PCB προσφέρει σε διάφορα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης πυκνότητας PCB, τη μειωμένη παρέμβαση σημάτων, και την ενισχυμένη ηλεκτρική απόδοση. Πολυστρωματικό PCBs επιτρέπει το σχέδιο των σύνθετων κυκλωμάτων με την υψηλότερη συστατική πυκνότητα, που καθιστά τους κατάλληλους για τις προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές.

 

Επιπλέον, ο τοποθετώντας σε στρώματα Τύπος επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της διαδικασίας ελασματοποίησης, που εξασφαλίζει συνεπή και ομοιόμορφη σύνδεση πέρα από τον ολόκληρο σωρό PCB. Αυτό βοηθά να επιτύχει υψηλής ποιότητας πολυστρωματικό PCBs με την αξιόπιστη απόδοση.

 

Συμπερασματικά, ο τοποθετώντας σε στρώματα Τύπος είναι ένα κρίσιμο εργαλείο στην επεξεργασία PCB, που χρησιμοποιείται για να συνδέσει τα πολλαπλάσια στρώματα του PCB για να δημιουργήσει μαζί πολυστρωματικό PCBs. Η αίτησή της επιτρέπει την παραγωγή των σύνθετων και υψηλής απόδοσης ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, που καθιστούν το ουσιαστικό στις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής PCB.

Μηχάνημα διάτρησης

  • Μηχάνημα διάτρησης

Μια μηχανή διατρήσεων, επίσης γνωστή ως μηχανή διατρήσεων PCB, είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στη διαδικασία παραγωγής PCB. Η κύρια αίτησή της είναι να δημιουργήσει τις τρύπες στον τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων (PCB) για την παρεμβολή των ηλεκτρονικών συστατικών ή την εγκατάσταση των συνδέσεων μεταξύ των διαφορετικών στρωμάτων.

 

Στην επεξεργασία PCB, οι τρύπες απαιτούνται για διάφορους λόγους, όπως να τοποθετήσουν τα συστατικά όπως τους αντιστάτες, τους πυκνωτές, και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, και η εγκατάσταση των ηλεκτρικών συνδέσεων μεταξύ των διαφορετικών στρωμάτων του PCB. Η μηχανή διατρήσεων είναι σε θέση ακριβώς τις τρύπες των διαφορετικών διαμέτρων και των βαθών στο PCB με τρυπάνι, που εξασφαλίζουν την ακριβείς ευθυγράμμιση και τη συνέπεια σε όλους τους τομείς.

 

Η μηχανή διατρήσεων μπορεί να χειριστεί τους διάφορους τύπους PCBs, συμπεριλαμβανομένου single-layer, του διπλός-στρώματος, και των πολυστρωματικών πινάκων. Για πολυστρωματικό PCBs, η μηχανή διατρήσεων διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία μέσω των τρυπών που εγκαθιστούν τις συνδέσεις μεταξύ των διαφορετικών στρωμάτων χαλκού, επιτρέποντας τη ροή των σημάτων και της δύναμης σε όλο το κύκλωμα.

 

Η ακρίβεια και η ακρίβεια της μηχανής διατρήσεων είναι εξαιρετικά σημαντικές, δεδομένου ότι οποιαδήποτε μη ευθυγράμμιση ή παραλλαγή στο μέγεθος τρυπών μπορεί να οδηγήσει στις σοβαρές ατέλειες και να έχει επιπτώσεις στη λειτουργία του PCB. Επομένως, οι σύγχρονες μηχανές διατρήσεων είναι εξοπλισμένες με τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τους αυτοματοποιημένους ελέγχους για να εξασφαλίσουν συνεπή και ακριβή διάτρηση.

 

Εν περιλήψει, η μηχανή διατρήσεων είναι ένα κρίσιμο εργαλείο στην επεξεργασία PCB, που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τις τρύπες στο PCB για να τοποθετήσει τα συστατικά και την εγκατάσταση των συνδέσεων. Οι ακριβείς και ακριβείς ικανότητες διάτρυσής της συμβάλλουν στην επιτυχή παραγωγή υψηλής ποιότητας PCBs, που ικανοποιεί τις ειδικά απαιτήσεις σχεδίου και τα κριτήρια απόδοσης των ηλεκτρονικών συσκευών.

ΤΕΜΝΟΥΣΑ ΜΗΧΑΝΗ

  • ΤΕΜΝΟΥΣΑ ΜΗΧΑΝΗ

Η τέμνουσα μηχανή, επίσης γνωστή ως κόπτης PCB, διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην επεξεργασία PCB. Η κύρια αίτησή της είναι να κόψει ακριβώς τις μεγάλου μεγέθους πρώτες ύλες στις επιθυμητές διαστάσεις του τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων (PCB). Το PCBs κατασκευάζεται συχνά στις μεγαλύτερες επιτροπές, και η τέμνουσα μηχανή εξασφαλίζει ότι αυτές οι επιτροπές διαιρούνται αποτελεσματικά σε μεμονωμένο PCBs σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σχεδίου.

 

Η τέμνουσα μηχανή που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία PCB είναι χαρακτηριστικά εξοπλισμένη με μια περιστρεφόμενη λεπίδα ή ένα εργαλείο β-περικοπών. Κόβει ακριβώς μέσω των οριζόμενων σημείων χωρισμού της επιτροπής PCB, που δημιουργεί χωριστό PCBs με τις επιθυμητές διαστάσεις και τις μορφές. Η διαδικασία είναι ακριβής και αποδοτική, επιτρέποντας τη γρήγορη μαζική παραγωγή PCBs.

 

Η εφαρμογή της τέμνουσας μηχανής είναι ουσιαστική της αποδοτικότητας για βελτίωσης της κατασκευής, τη μείωση της υλικής απώλειας, και την επίτευξη του επιθυμητού μεγέθους και της μορφής PCB με την ακρίβεια. Επιπλέον, η τέμνουσα μηχανή είναι ένα ευπροσάρμοστο εργαλείο που μπορεί να προσαρμόσει τα διάφορα σχέδια PCB, συμπεριλαμβανομένου single-layer, του διπλός-στρώματος, και των πολυστρωματικών πινάκων.

 

Εν περιλήψει, η τέμνουσα μηχανή είναι ένα κρίσιμο εργαλείο στην επεξεργασία PCB, που επιτρέπει στο αποδοτικό και ακριβές τμήμα των μεγάλων επιτροπών PCB σε μεμονωμένο PCBs. Η αίτησή της εξασφαλίζει την επιτυχή παραγωγή PCBs σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σχεδίου και συμβάλλει στη γενική αποδοτικότητα της διαδικασίας παραγωγής PCB.

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. NICK CHENG

Τηλ.:: +86-18088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)