Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΣυνέλευση πινάκων PCB

Ιατρικό σχέδιο κυκλωμάτων κατασκευής Pcba υψηλό Tg τυπωμένο FR4 & υπέροχη συνέλευση κυκλωμάτων

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Συνέλευση πινάκων PCB

Η τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων (PCB), επίσης γνωστή ως PCBA, είναι μια θεμελιώδης διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τα ηλεκτρονικά τμήματα συγκέντρωσης επάνω σε PCBs για να δημιουργήσει τις λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. Το PCBs χρησιμεύει ως η σπονδυλική στήλη σχεδόν όλων των ηλεκτρονικών προϊόντων, που κυμαίνονται από τις απλές οικιακές συσκευές ως τα σύνθετα βιομηχανικά μηχανήματα και τα προηγμένα συστήματα επικοινωνιών.

 

Η διαδικασία PCBA αρχίζει με την προμήθεια των υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικών συστατικών από τους εμπιστευμένους προμηθευτές. Αυτά τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αντιστατών, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, διαμορφώνουν τις δομικές μονάδες της ηλεκτρονικής συσκευής. Η λεπτομερείς επιθεώρηση και η επαλήθευση της συστατικής αυθεντικότητας και οι προδιαγραφές εξασφαλίζουν τη γενική ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Έπειτα, τα συστατικά τοποθετούνται ακριβώς στο PCB χρησιμοποιώντας τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό όπως τις μηχανές επιλογή-και-θέσεων. Αυτές οι μηχανές τοποθετούν ακριβώς τα συστατικά σύμφωνα με το σχέδιο PCB, που εξασφαλίζει τη βέλτιστες απόδοση και τη λειτουργία.

 

Μόλις είναι σε ισχύ τα συστατικά, η διαδικασία συγκόλλησης πραγματοποιείται. Η συγκόλληση δημιουργεί μια μόνιμη και αξιόπιστη ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ των συστατικών και του PCB. Υπάρχουν δύο κοινές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στη συγκόλληση: Η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) και την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT). SMT περιλαμβάνει άμεσα να τοποθετήσει τα συστατικά στην επιφάνεια PCB, ενώ THT περιλαμβάνει την παρεμβολή των συστατικών μολύβδων μέσω των τρυπών στο PCB και τη συγκόλληση τους στη αντίθετη πλευρά.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της λειτουργίας του PCBA. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X υιοθετούνται για να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ατέλειες ή ελαττώματα στη συγκόλληση και τη συστατική τοποθέτηση. Οι αυστηρές εξεταστικές διαδικασίες ελέγχουν την ηλεκτρική απόδοση του PCBAs για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμέά απαιτήσεις και τα πρότυπα.

Εκτός από τη λειτουργία, PCBA εξετάζει επίσης άλλους σοβαρούς παράγοντες όπως η θερμική διαχείριση και η ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Ο αποδοτικός διασκεδασμός θερμότητας και η κατάλληλη δρομολόγηση ιχνών είναι κρίσιμοι να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν σταθερή λειτουργία. Η προσεκτική βοήθεια εκτιμήσεων σχεδίου ελαχιστοποιεί την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και που μειώνει τα πιθανά ζητήματα.

 

Αφότου η ποιοτική επιθεώρηση περασμάτων PCBAs, μπορούν να υποβληθούν στις διαδικασίες καθαρισμού για να αφαιρέσουν οποιουσδήποτε υπολείμματα και μολυσματικούς παράγοντες ροής, εξασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του PCBAs. Ανάλογα με την εφαρμογή, τα προστατευτικά επιστρώματα όπως τα σύμμορφα επιστρώματα μπορούν να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBAs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η υγρασία και η σκόνη.

 

Η συνέλευση PCB βρίσκει τις εφαρμογές στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, των τηλεπικοινωνιών, της υγειονομικής περίθαλψης, και της βιομηχανικής αυτοματοποίησης. Είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία που επιτρέπει την κατασκευή των ηλεκτρονικών συσκευών εξεχουσών θέσεων, την υποστήριξη της προόδου της τεχνολογίας και την οδήγηση της καινοτομίας στο μοντέρνο κόσμο.

 

Συμπερασματικά, η συνέλευση πινάκων PCB είναι μια κρίσιμη διαδικασία που μετασχηματίζει τα ηλεκτρονικά συστατικά πλήρως - λειτουργικές και αξιόπιστες ηλεκτρονικές συσκευές. Με τις συνεχείς προόδους στις τεχνικές κατασκευής και την άνοδο IoT και των έξυπνων τεχνολογιών, PCBA συνεχίζει να παίζει έναν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της βιομηχανίας ηλεκτρονικής και την τροφοδότηση του διασυνδεμένου κόσμου που ζούμε.

Ιατρικό σχέδιο κυκλωμάτων κατασκευής Pcba υψηλό Tg τυπωμένο FR4 & υπέροχη συνέλευση κυκλωμάτων

Medical Manufacturing Pcba High Tg FR4 Printed Circuit Design & Fab Circuits Assembly
Medical Manufacturing Pcba High Tg FR4 Printed Circuit Design & Fab Circuits Assembly

Μεγάλες Εικόνας :  Ιατρικό σχέδιο κυκλωμάτων κατασκευής Pcba υψηλό Tg τυπωμένο FR4 & υπέροχη συνέλευση κυκλωμάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Στοιχείο: Συνέλευση πινάκων PCB Εφαρμογές: επικοινωνίες, Διαδίκτυο
Πίνακας PCB: Άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, ΛΑΪΚΟΙ πίνακες Υλικό: Υψηλός-Tg FR4, Rogers, RCC, PTFE
Ελάχιστο ίχνος BGA: 03015 Chip/0,35mm BGA Ελάχιστη τρύπα λέιζερ: 0.075mm
Υπηρεσία: PCB, συστατική πρόσβαση, συγκόλληση, Progamming, δοκιμή Πάχος: 0.36.5mm
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Ιατρική κατασκευή Pcba

,

Κατασκευή Pcba υψηλό Tg FR4

,

FR4 τυπωμένο σχέδιο κυκλωμάτων & υπέροχη συνέλευση κυκλωμάτων

14 εκατομμύριο σημεία ανά συνέλευση ιατρικό HASL πινάκων PCB ημέρας υψηλή - Tg FR4

 

Περιγραφή συνελεύσεων πινάκων PCB:

 
Από την άποψη των λύσεων προϊόντων, υποστηρίζουμε τον εύκαμπτο ανεφοδιασμό, και τη μιας στάσης υπηρεσία για SMT, την μετα-συγκόλληση, τη συνέλευση, και τη δοκιμή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι πινάκων PCB: Οι ΛΑΪΚΟΙ πίνακες, συνηθισμένοι πίνακες, FPC επιβιβάζονται, άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, και υποστρώματα μετάλλων. Συγχρόνως, έχουμε τα μικρότερα συστατικά (όπως 01005), και είμαστε επίσης συνεταιριστικός προμηθευτής που ακριβώς ταιριάζει με την καλύτερη στρατηγική.
 

Παράμετρος συνελεύσεων πινάκων PCB:

R&C ποσοστό απορριμάτων 0,30%
Ποσοστό απορριμάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος 0%
Γραμμές SMT 12 γραμμές SMT
Τύπος HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
Ικανότητα SMT 14 εκατομμύριο σημεία ανά ημέρα
Πίνακας PCB Οι ΛΑΪΚΟΙ πίνακες/κανονικό Boards/FPC επιβιβάζονται/άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες/πίνακες βάσεων μετάλλων

 

Με το κλειδί στο χέρι λύση
Το Tongzhan παρέχει τις με το κλειδί στο χέρι υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαγράμματος PCB, της επεξεργασίας PCB, και της συνέλευσης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από το χρόνο στη διαχείριση.

 

Επιλέξτε τα οφέλη μας:

1. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού στην ίδια έκθεση έχει περισσότερο από 4 έτη εμπειρίας στο σχέδιο PCB, την κατασκευή, τη συνέλευση, και την προμήθεια μερών. Χειριζόμαστε περισσότερες από 2000 περιπτώσεις κάθε χρόνο και έχουμε την εκτενή εμπειρία.

2. Το Tongzhan γνωρίζει πλήρως την πίεση αγοράς του πελάτη, εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρόνο του πελάτη επειδή είμαστε σε θέση να χειριστούμε όλα κάτω από μια στέγη σε μια απλουστευμένη διαδικασία, έτσι θα ωφεληθείτε από τη συνεργασία με μια επιχείρηση και ένα πρόγραμμα.

 

Εισαγωγή συνελεύσεων πινάκων PCB:

Οι λύσεις προϊόντων μας υποστηρίζουν τον εύκαμπτο ανεφοδιασμό. Οι τύποι πιάτων υποστηρίζουν τα άκαμπτα πιάτα, τα εύκαμπτα πιάτα, και τα άκαμπτος-εύκαμπτα πιάτα. Το προϊόν παρέχει τη μιας στάσης υπηρεσία από SMT, μετα συγκόλληση, συνέλευση στη δοκιμή. Είναι roHS-υποχωρητικά αμόλυβδα συστατικά συστατικά/μη-RoHS και σύμμορφα επιστρώματα. Θα δώσουμε περισσότερη προσοχή στην καινοτομία και θα παράσχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Ιατρικό σχέδιο κυκλωμάτων κατασκευής Pcba υψηλό Tg τυπωμένο FR4 & υπέροχη συνέλευση κυκλωμάτων

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.