Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΚατασκευή PCB

03015 τυπωμένη τσιπ συνέλευση RCC HASL πινάκων κυκλωμάτων επεξεργασία 12 PCB στρώματος

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Κατασκευή PCB

Η κατασκευή PCB είναι μια κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής, που περιλαμβάνει την επεξεργασία των τυπωμένων πινάκων κυκλωμάτων (PCBs) στον οικοδεσπότη και διασυνδέει τα διάφορα ηλεκτρονικά συστατικά, με αυτόν τον τρόπο κατασκευάζοντας πλήρως - λειτουργικές ηλεκτρονικές συσκευές. Το PCBs χρησιμεύει ως η σπονδυλική στήλη των σύγχρονων ηλεκτρονικών προϊόντων, που εκτείνονται από τα μικρής κλίμακας καταναλωτικά ηλεκτρονικά στα σύνθετα βιομηχανικά μηχανήματα και τα συστήματα επικοινωνιών.

 

Το αρχικό βήμα στην κατασκευή PCB κατασκευάζει το PCB σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου. Αυτό περιλαμβάνει τα στρώματα τοποθέτησης σε στρώματα του χαλκού και του μονώνοντας υλικού για να δημιουργήσει έναν πολυστρωματικό πίνακα. Το επόμενο βήμα χαράζει τα στρώματα χαλκού για να διαμορφώσει τα περίπλοκα σχέδια κυκλωμάτων, καθορίζοντας τις ηλεκτρικές συνδέσεις και τις διαβάσεις για τα συστατικά.

 

Μόλις κατασκευαστεί το PCB, οι κινήσεις διαδικασίας προς το στάδιο συνελεύσεων. Τα ηλεκτρονικά συστατικά, όπως οι αντιστάτες, πυκνωτές, ολοκληρωμένα κυκλώματα, και συνδετήρες, τοποθετούνται ακριβώς στο PCB χρησιμοποιώντας τις αυτοματοποιημένες μηχανές επιλογή-και-θέσεων. Αυτός ο ακριβής προσδιορισμός θέσης είναι ουσιαστικός για την εξασφάλιση της βέλτιστων απόδοσης και της αξιοπιστίας.

 

Μετά από τη συστατική τοποθέτηση, η συγκόλληση πραγματοποιείται, διαμορφώνοντας τις ανθεκτικές ηλεκτρικές συνδέσεις μεταξύ των συστατικών και του PCB. Η διαδικασία συγκόλλησης μπορεί να περιλάβει την επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία (SMT) ή την τεχνολογία μέσω-τρυπών (THT), ανάλογα με το σχέδιο και τις απαιτήσεις του PCB.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή παίζουν έναν κεντρικό ρόλο στην κατασκευή PCB. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X υιοθετούνται για να προσδιορίσουν οποιαδήποτε ατέλειες ή ελαττώματα στη συγκόλληση και τη συστατική τοποθέτηση. Οι αυστηρές εξεταστικές διαδικασίες ελέγχουν την ηλεκτρική λειτουργία του PCBs για να ανταποκριθούν στα συγκεκριμέές πρότυπα και τις απαιτήσεις.

 

Η κατασκευή PCB εξετάζει επίσης τις πτυχές όπως τη θερμική διαχείριση και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Οι αποδοτικές τεχνικές διασκεδασμού θερμότητας και η βελτιστοποιημένη δρομολόγηση ιχνών είναι ουσιαστικές να αποτρέψουν την υπερθέρμανση και να εξασφαλίσουν σταθερή λειτουργία. Οι εκτιμήσεις σχεδίου γίνονται για να ελαχιστοποιήσουν την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, που διατηρεί την ακεραιότητα σημάτων και που μειώνει τα πιθανά ζητήματα.

 

Επάνω στη διάβαση της ποιοτικής επιθεώρησης και τη δοκιμή, το PCBs μπορεί να υποβληθεί στις διαδικασίες καθαρισμού για να αφαιρέσει οποιουσδήποτε υπολείμματα και μολυσματικούς παράγοντες ροής, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία και την αξιοπιστία του PCBs. Τα προστατευτικά επιστρώματα, όπως τα σύμμορφα επιστρώματα, μπορούν επίσης να εφαρμοστούν για να προστατεύσουν το PCBs από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως την υγρασία και τη σκόνη.

 

Η κατασκευή PCB βρίσκει τις εφαρμογές στις διαφορετικές βιομηχανίες, που καλύπτουν τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, τις τηλεπικοινωνίες, την υγειονομική περίθαλψη, και τη βιομηχανική αυτοματοποίηση. Διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διευκόλυνση της παραγωγής των ηλεκτρονικών συσκευών εξεχουσών θέσεων, την υποστήριξη τεχνολογικών των προόδων, και την οδήγηση της καινοτομίας στο σημερινό διασυνδεμένο κόσμο.

03015 τυπωμένη τσιπ συνέλευση RCC HASL πινάκων κυκλωμάτων επεξεργασία 12 PCB στρώματος

03015 Chip Printed Circuit Board Assembly RCC HASL 12 Layer Pcb Fabrication
03015 Chip Printed Circuit Board Assembly RCC HASL 12 Layer Pcb Fabrication

Μεγάλες Εικόνας :  03015 τυπωμένη τσιπ συνέλευση RCC HASL πινάκων κυκλωμάτων επεξεργασία 12 PCB στρώματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα: Κατασκευή PCB Υλικά: Υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC
Εφαρμογή: Ιατρική φροντίδα, συσκευή ηλεκτρονικής, επικοινωνίες Τύπος συνελεύσεων: Συνέλευση αποστολών, γρήγορη στροφή στη συνέλευση PCB πρωτοτύπων, με το κλειδί στο χέρι συνέλευση
Ανώτατος λόγος διάστασης: 20:01 Πίνακας PCB: πολυστρωματικοί πίνακες, πίνακες τυφλός-τρυπών, κανονικοί πίνακες, πίνακες FPC
Ελάχιστα πλάτος/διάστημα: 2.4/2.4mil Πάχος: 0.36.5mm
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

03015 τυπωμένη τσιπ συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

,

τυπωμένη ο ISO συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

,

HASL επεξεργασία 12 PCB στρώματος

03015 PCB Chip/0.35mm BGA που κατασκευάζουν τη χρυσή επένδυση RCC HASL δάχτυλων

 

Περιγραφή κατασκευής PCB:

Η επιχείρηση υπόσχεται τη γρήγορη ανακύκλωση και την εύκαμπτη παράδοση συγχρόνως, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα PCBs: προηγμένος, πολυστρωματικός, άκαμπτος-ευκίνητος, υψηλής συχνότητας και μεγάλη ταχύτητα, κ.λπ. Έχουμε επίσης τον επαγγελματικό προσδιορισμό θέσης προμηθευτών, άνευ ραφής σύνδεση από το πρωτότυπο στη μαζική παραγωγή πλήρης εξασφάλιση ποιότητας, ΕΠΙ, και ειδικά πρότυπα επιθεώρησης βιομηχανίας.
 
 

 

Παράμετροι κατασκευής PCB:

ΣτοιχείοΤεχνική παράμετρος
Στρώμα2-64
Πάχος0.36.5mm
Πάχος χαλκού0.3-12 oz
Ελάχιστη μηχανική τρύπα0.1mm
Ελάχιστη τρύπα λέιζερ0.075mm
HDI1+n+1,2+n+2,3+n+3
Ανώτατος λόγος διάστασης20:01
Ανώτατο μέγεθος πινάκων650mm*1130mm
Ελάχιστα πλάτος/διάστημα2.4/2.4mil
Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων±0.1mm
Ανοχή σύνθετης αντίστασης±5%
Ελάχιστο πάχος PP0.06mm
&Twist τόξων≤0.5%
ΥλικάFR4, υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC, PTFE, M4, M6, TU862, TU872
Επιφάνεια που τελειώνουνHASL, ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp, βύθιση Gold+OSP
Ειδική ικανότηταΧρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable, μελάνι άνθρακα

 

FAQ:
Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μας;
Η αυξανόμενη ζήτηση για τους πελάτες έχει οδηγήσει τη συνεχή αύξησή μας. Το σχεδιάγραμμα PCB, η κατασκευή, η συνέλευση, και η υλική διαχείριση αύξησής μας οδηγούνται από τη συνεχή πίεση να ο χρόνος στην αγορά και να συμβαδίσει με τις νέες τεχνολογίες. Οι κοινές ικανότητες έκθεσης επιτρέπουν στους πελάτες μας για να εστιάσουν στις ικανότητες πυρήνων τους, όπως η Ε&Α, οι πωλήσεις, και το μάρκετινγκ.
Οι εκθέτες κοβαλτίου γνωρίζουν πλήρως την πίεση αγοράς των πελατών. Εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρόνο του πελάτη. Επειδή μπορούμε να χειριστούμε όλα κάτω από μια στέγη σε μια απλουστευμένη διαδικασία, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη με μια επιχείρηση και ένα πρόγραμμα.
 
Το Q. Πόσο περίπου η παράδοση;
Συνήθως, ο χρόνος παράδοσής μας είναι περίπου τέσσερις εβδομάδες, αλλά εξαρτάται από την πραγματική κατάσταση όταν λαμβάνουμε τη διαταγή. Εάν η διαταγή σας είναι επείγουσα, μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με άμεσα, και θα δώσουμε προτεραιότητα και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε σε σας έναν ικανοποιητικό χρόνο παράδοσης.
 
Εισαγωγή κατασκευής PCB:

Οι πίνακες κυκλωμάτων που παράγουμε περιλαμβάνουν τους ΛΑΪΚΟΥΣ πίνακες, τους συνηθισμένους πίνακες, τους πίνακες FPC, τους άκαμπτος-εύκαμπτους πίνακες, baseplates μετάλλων, κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιομηχανικό έλεγχο, τη ιατρική φροντίδα, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τη βιομηχανία, και άλλους τομείς.
03015 τυπωμένη τσιπ συνέλευση RCC HASL πινάκων κυκλωμάτων επεξεργασία 12 PCB στρώματος

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.