Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΠρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών

Υψηλό πολυστρωματικό ευκίνητο PCB συνελεύσεων HASL ηλεκτρονικής πρωτοτύπων Tg FR4

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών

Η πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών είναι μια ζωτικής σημασίας διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται την εύρεση και την απόκτηση των απαραίτητων ηλεκτρονικών συστατικών για τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα συστήματα. Διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της ομαλής και αποδοτικής παραγωγής των διάφορων ηλεκτρονικών προϊόντων, που κυμαίνονται από τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά ως το βιομηχανικό εξοπλισμό.

 

Η διαδικασία της πρόσβασης ηλεκτρονικών συστατικών αρχίζει με τον προσδιορισμό των συγκεκριμένων συστατικών που απαιτούνται για ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα ή ένα προϊόν. Αυτό περιλαμβάνει των απαιτήσεων σχεδίου, των προδιαγραφών, και των χαρακτηριστικών απόδοσης που απαιτούνται την κατανόηση για τη ηλεκτρονική συσκευή. Οι κατασκευαστές και οι μηχανικοί αναλύουν προσεκτικά το BOM (Μπιλ των υλικών) για να καθορίσουν τα ακριβή συστατικά που απαιτούνται.

 

Μόλις προσδιοριστούν τα συστατικά, η διαδικασία πρόσβασης αρχίζει. Οι κατασκευαστές μπορούν να συνεργαστούν με τους διάφορους προμηθευτές, τους διανομείς, και τους προμηθευτές για να λάβουν τα απαραίτητα συστατικά. Οι διανομείς ηλεκτρονικών συστατικών και οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην παροχή της πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα των συστατικών από τους πολλαπλάσιους κατασκευαστές.

 

Οι παράγοντες κλειδί που εξετάζονται το κόστος κατά τη διάρκεια της πρόσβασης ηλεκτρονικών συστατικών περιλαμβάνουν τη συστατικά ποιότητα, τη διαθεσιμότητα, τη χρονική ανοχή, και. Οι κατασκευαστές δίνουν προτεραιότητα στα τμήματα πρόσβασης από τους αξιόπιστους και αξιόπιστους προμηθευτές για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την αξιοπιστία του τελικού προϊόντος. Επιπλέον, η εξασφάλιση ενός σταθερού ανεφοδιασμού των συστατικών με τους λογικούς χρόνους μολύβδου είναι κρίσιμη για τις προθεσμίες παραγωγής συνεδρίασης.

 

Επιπλέον, η πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών περιλαμβάνει επίσης τους κινδύνους αλυσιδών εφοδιασμού διαχείρισης και τις μετριάζοντας πιθανές ελλείψεις. Οι κατασκευαστές διατηρούν συχνά τις στρατηγικές σχέσεις με τους πολλαπλάσιους προμηθευτές για να μειώσουν την εξάρτηση σε μια ενιαία πηγή. Διαφοροποιώντας τις βοήθειες καναλιών πρόσβασης εξασφαλίστε συνοχή της συστατικής διαθεσιμότητας, ακόμη και στην πρόκληση των συνθηκών στην αγορά.

 

Η πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών περιπλέκεται περαιτέρω από τη γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας και το πεπαλαιωμένο ορισμένων συστατικών. Δεδομένου ότι τα νέα συστατικά εισάγονται και παλαιότεροι γίνονται ξεπερασμένοι, οι κατασκευαστές πρέπει να προσαρμόσουν τις στρατηγικές πρόσβασής τους για να προσαρμόσουν αυτές τις αλλαγές.

Τα τελευταία χρόνια, η αγορά ηλεκτρονικών συστατικών έχει βεβαιώσει την αυξανόμενη απαίτηση, τις διασπάσεις αλυσιδών εφοδιασμού, και τις διακυμάνσεις στην τιμολόγηση. Αυτό έχει οδηγήσει την ανάγκη για τις αποδοτικές στρατηγικές πρόσβασης και την υιοθέτηση των προηγμένων πρακτικών διαχείρισης αλυσιδών εφοδιασμού.

 

Συμπερασματικά, η πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών είναι μια κρίσιμη διαδικασία που προσκρούει άμεσα στην αποδοτικότητα και την επιτυχία της ηλεκτρονικής κατασκευής. Η αποτελεσματική πρόσβαση εξασφαλίζει πρόσβαση στα υψηλής ποιότητας συστατικά, υποστηρίζει την έγκαιρη παραγωγή, και συμβάλλει στη γενικές αξιοπιστία και την απόδοση των ηλεκτρονικών συσκευών στη σημερινή με γρήγορο ρυθμό και δυναμική βιομηχανία. Δεδομένου ότι η τεχνολογία συνεχίζει να προωθεί, η πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών θα παραμείνει μια βασική εστίαση για τους κατασκευαστές που επιδιώκουν να μείνει ανταγωνιστική και να παραδώσει τα καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Υψηλό πολυστρωματικό ευκίνητο PCB συνελεύσεων HASL ηλεκτρονικής πρωτοτύπων Tg FR4

High Tg FR4 Prototype Electronics Assembly HASL Multilayer Flex Pcb
High Tg FR4 Prototype Electronics Assembly HASL Multilayer Flex Pcb

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλό πολυστρωματικό ευκίνητο PCB συνελεύσεων HASL ηλεκτρονικής πρωτοτύπων Tg FR4

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB+ κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Πρόσβαση ηλεκτρονικών συστατικών Εφαρμογή: βιομηχανικός έλεγχος, ιατρική φροντίδα, αυτοκίνητη ηλεκτρονική
Ειδική Επεξεργασία: Θαμμένη τυφλή τρύπα, αυλάκι βημάτων, υπόστρωμα μετάλλων, ενσωματωμένος αντιστάτης Ειδική ικανότητα: Μελάνι άνθρακα, χρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable
Αριθμός στρωμάτων: 2-64 στρώσεις Επιφάνεια που τελειώνουν: HASL
Υλικά: Rogers, Nelco,RCC,High-Tg FR4 Bow & Twist: ≤0.5%
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Υψηλή συνέλευση ηλεκτρονικής πρωτοτύπων Tg FR4

,

Συνέλευση HASL ηλεκτρονικής πρωτοτύπων

,

Πολυστρωματικό ευκίνητο PCB HASL

Υψηλά - πρόσβαση 2 ηλεκτρονικών τμημάτων Tg FR4 - 68 στρώματα χρυσού βύθισης + OSP

 

Περιγραφή πρόσβασης ηλεκτρονικών συστατικών:

Το PCB είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά στην ηλεκτρονική βιομηχανία. Σχεδόν κάθε είδος ηλεκτρονικού εξοπλισμού, από τα ηλεκτρονικούς ρολόγια και τους υπολογιστές στους υπολογιστές, ηλεκτρονικός εξοπλισμός επικοινωνίας, στρατιωτικά οπλικά συστήματα, εφ' όσον υπάρχουν ολοκληρωμένα κυκλώματα και άλλα ηλεκτρονικά συστατικά, προκειμένου να κάνει την ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ των διάφορων συστατικών, τυπωμένοι πίνακες χρησιμοποιείται. Ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων αποτελείται από ένα πιάτο μονώνοντας βάσεων, ένα συνδέοντας μαξιλάρι για τη σύνδεση των καλωδίων και τη συγκέντρωση και την ένωση ηλεκτρονικών των συστατικών. Έχει τις διπλές λειτουργίες της διεύθυνσης των γραμμών και των πιάτων μονώνοντας βάσεων. Μπορεί να αντικαταστήσει τη σύνθετη καλωδίωση και να πραγματοποιήσει την ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ των συστατικών στο κύκλωμα. Όχι μόνο απλοποιεί τη συνέλευση και τη συγκόλληση των ηλεκτρονικών προϊόντων, μειώνει το φόρτο εργασίας καλωδίωσης με τον παραδοσιακό τρόπο, και μειώνει πολύ την ένταση εργασίας των εργαζομένων Επιπλέον, ο γενικός όγκος μειώνεται, το κόστος προϊόντων μειώνεται, και η ποιότητα και η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού βελτιώνονται.

 

Παράμετροι κατασκευής PCB:

Ποσοστό απορριμάτων R&C: 0,3%
Ολοκληρωμένο κύκλωμα: 0%
Πίνακας PCB Οι ΛΑΪΚΟΙ πίνακες/κανονικό Boards/FPC επιβιβάζονται/άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες/πίνακες βάσεων μετάλλων
Διάσταση μερών Ελάχιστο ίχνος BGA: 03015 Chip/0.35mm BGA
Ακρίβεια μερών SMT: ±0.04mm
Ακρίβεια ολοκληρωμένου κυκλώματος SMT: ±0.03mm
Διάσταση PCB Μέγεθος: 50*50mm-686*508mm
Πάχος: 0.36.5mm

 

Εισαγωγή πρόσβασης ηλεκτρονικών συστατικών:

Το Tongzhan ιδρύθηκε το 2011. Δεσμευμένος να γίνει κορυφαίος μιας στάσης προμηθευτής EMS. Εστιάζουμε υπηρεσίες μεγάλου στις με το κλειδί στο χέρι PCB: Υπηρεσίες σχεδίου PCB, κατασκευής, συστατικής προμήθειας, PCBA και αλυσιδών εφοδιασμού.
Η λύση προϊόντων υποστηρίζει τον εύκαμπτο ανεφοδιασμό. Οι τύποι πιάτων υποστηρίζουν τα άκαμπτα πιάτα, τα μαλακά πιάτα και τα άκαμπτα πιάτα κάμψης. Τα προϊόντα παρέχουν τις μιας στάσης υπηρεσίες από SMT, μετα συγκόλληση, συνέλευση στη δοκιμή. Είναι υποχωρητική αμόλυβδη συνέλευση RoHS/συνέλευση μη RoHS και σύμμορφο επίστρωμα. Θα εστιάσουμε περισσότερο στην καινοτομία και παροχή των ποιοτικών προϊόντων. Η ευκινησία μας επιτρέπει σε μας για να καθορίσει και να επαναπροσδιορίσει την αγορά μας.

Υψηλό πολυστρωματικό ευκίνητο PCB συνελεύσεων HASL ηλεκτρονικής πρωτοτύπων Tg FR4

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.