Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΜε το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB

HASL ένα συνέλευση RCC υψηλό πολυστρωματικό Pcbway PCB στάσεων με το κλειδί στο χέρι

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB

Η με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB είναι μια περιεκτική και αποδοτική υπηρεσία που προσφέρεται από τις κατασκευαστικές εταιρείες ηλεκτρονικής, όπου χειρίζονται την ολόκληρη διαδικασία της συνέλευσης PCB από την αρχή έως το τέλος. Από την προμήθευση των απαραίτητων συστατικών στη συγκέντρωση και τη δοκιμή του τελικού προϊόντος, η με το κλειδί στο χέρι προσέγγιση εξασφαλίζει μια άνευ ραφής και παρενόχληση-ελεύθερη εμπειρία για τους πελάτες.

 

Η διαδικασία αρχίζει με τη συνεργασία μεταξύ του πελάτη και του κατασκευαστικού συνεργάτη να καθορίζει τις απαιτήσεις του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών, της ποσότητας, και της υπόδειξης ως προς το χρόνο. Μόλις καθιερωθούν οι απαιτήσεις, ο κατασκευαστικός συνεργάτης παίρνει τη δαπάνη της πρόσβασης όλα τα ηλεκτρονικά συστατικά που απαιτούνται για τη συνέλευση PCB.

 

Στη με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB, οι κατασκευαστές εργάζονται με ένα δίκτυο των εμπιστευμένων προμηθευτών και των διανομέων για να αποκτήσουν τα υψηλής ποιότητας συστατικά. Εξασφαλίζουν την αυθεντικότητα και την αξιοπιστία των συστατικών, ελέγχοντας τις προδιαγραφές και τη συμμόρφωσή τους με τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

 

Αφότου προμηθεύονται τα συστατικά, ο κατασκευαστικός συνεργάτης συνεχίζει με τη διαδικασία συνελεύσεων PCB. Αυτό περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση του αυτοματοποιημένου εξοπλισμού, όπως οι μηχανές επιλογή-και-θέσεων, για να τοποθετήσει ακριβώς τα συστατικά στο PCB. Τα συστατικά είναι έπειτα συγκολλημένα επάνω στον πίνακα, διαμορφώνοντας τις ασφαλείς και αξιόπιστες ηλεκτρικές συνδέσεις.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή είναι αναπόσπαστα τμήματα της με το κλειδί στο χέρι συνέλευσης PCB. Οι κατασκευαστές διευθύνουν τις λεπτομερείς επιθεωρήσεις και τις εξεταστικές διαδικασίες για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεντρωμένο PCBs καλύπτει τις συγκεκριμέές απαιτήσεις και τη λειτουργία άψογα. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X χρησιμοποιούνται συχνά για να προσδιορίσουν οποιαδήποτε ατέλειες ή ελαττώματα στη συγκόλληση και τη συστατική τοποθέτηση.

Σε όλη τη με το κλειδί στο χέρι διαδικασία συνελεύσεων PCB, ο κατασκευαστικός συνεργάτης φροντίζει τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, το χειρισμό των διοικητικών μεριμνών, και το συντονισμό των διάφορων σταδίων της παραγωγής. Αυτή η περιεκτική προσέγγιση βελτιώνει τη διαδικασία συνελεύσεων, μειώνει τους χρόνους μολύβδου, και επιτρέπει τον αποδοτικό σχεδιασμό παραγωγής.

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της με το κλειδί στο χέρι συνέλευσης PCB είναι ότι προσφέρει στους πελάτες ένα ενιαίο σημείο της επαφής για το ολόκληρο πρόγραμμά τους. Αυτό απλοποιεί την επικοινωνία και το συντονισμό, με συνέπεια τους γρηγορότερους χρόνους απόκρισης και την ομαλότερη εκτέλεση προγράμματος.

 

Η με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB είναι μια ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, των ιατρικών συσκευών, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, και των τηλεπικοινωνιών. Εξυπηρετεί στους πελάτες που ψάχνουν μια αξιόπιστη και χρόνος-αποδοτική υπηρεσία συνελεύσεων PCB, που επιτρέπει σε τους για να εστιάσει σε άλλες πτυχές της ανάπτυξης προϊόντος τους εξασφαλίζοντας ένα υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν.

 

Συμπερασματικά, η με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB είναι περιεκτική υπηρεσία που βελτιώνει την ολόκληρη διαδικασία της συνέλευσης PCB, από τη συστατική πρόσβαση στην τελική δοκιμή. Με έναν αφιερωμένο κατασκευαστικό συνεργάτη που διαχειρίζεται κάθε πτυχή της διαδικασίας συνελεύσεων, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια άνευ ραφής και αποδοτική εμπειρία, με συνέπεια τα αξιόπιστα και ηλεκτρονικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

HASL ένα συνέλευση RCC υψηλό πολυστρωματικό Pcbway PCB στάσεων με το κλειδί στο χέρι

HASL One Stop PCB Assembly RCC High Multilayer Pcbway Turnkey
HASL One Stop PCB Assembly RCC High Multilayer Pcbway Turnkey

Μεγάλες Εικόνας :  HASL ένα συνέλευση RCC υψηλό πολυστρωματικό Pcbway PCB στάσεων με το κλειδί στο χέρι

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB + κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB Εφαρμογές: Βιομηχανικός έλεγχος, αυτοκίνητη ηλεκτρονική, επικοινωνίες
Υλικά: Υψηλός-Tg FR4, Nelco, RCC, FR4 Υπηρεσία: Γρήγορη με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB
Πίνακες PCB: Πίνακας FPC, άκαμπτος-ευκίνητος πίνακας, πίνακες υποστρωμάτων μετάλλων Ανώτατο μέγεθος πινάκων: 650mm*1130mm
Επιφάνεια που τελειώνουν: Ελεύθερη βύθιση χρυσό Osp PB HASL Ελάχιστο πάχος PP: 0.06mm
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Συναρμολόγηση PCB HASL One Stop RCC

,

One Stop Συναρμολόγηση PCB RCC

,

High Multilayer Pcbway Turnkey RCC

Μιας στάσης με το κλειδί στο χέρι PCB υψηλός πολυστρωματικός μελανιού HASL άνθρακα επιστρώματος συνελεύσεων σύμμορφος

 

Με το κλειδί στο χέρι περιγραφή συνελεύσεων PCB:

Από την άποψη των λύσεων προϊόντων, υποστηρίζουμε τον εύκαμπτο ανεφοδιασμό, και τη μιας στάσης υπηρεσία για SMT, την μετα-συγκόλληση, τη συνέλευση, και τη δοκιμή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι πινάκων PCB: Οι ΛΑΪΚΟΙ πίνακες, συνηθισμένοι πίνακες, FPC επιβιβάζονται, άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, και υποστρώματα μετάλλων. Συγχρόνως, έχουμε τα μικρότερα συστατικά (όπως 01005), και είμαστε επίσης συνεταιριστικός προμηθευτής που ακριβώς ταιριάζει με την καλύτερη στρατηγική.

 

Με το κλειδί στο χέρι παράμετροι συνελεύσεων PCB:

Στοιχείο

Τεχνική παράμετρος

Στρώμα

2-64

Πάχος

0.36.5mm

Πάχος χαλκού

0.3-12 oz

Ελάχιστη μηχανική τρύπα

0.1mm

Ελάχιστη τρύπα λέιζερ

0.075mm

HDI

1+n+1,2+n+2,3+n+3

Ανώτατος λόγος διάστασης

20:01

Ανώτατο μέγεθος πινάκων

650mm*1130mm

Ελάχιστα πλάτος/διάστημα

2.4/2.4mil

Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων

±0.1mm

Ανοχή σύνθετης αντίστασης

±5%

Ελάχιστο πάχος PP

0.06mm

&Twist τόξων

≤0.5%

Υλικά

FR4, υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC, PTFE, M4, M6, TU862, TU872

Επιφάνεια που τελειώνουν

HASL, ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp, βύθιση Gold+OSP

Ειδική ικανότητα

Χρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable, μελάνι άνθρακα

 

Με το κλειδί στο χέρι εισαγωγή συνελεύσεων PCB:

1. Παρέχετε τη μηχανική υποστήριξη για τον καθορισμό και τη συγκέντρωση των διάφορων ηλεκτρονικών συστατικών όπως τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, πραγματοποιήστε την καλωδίωση, και την ηλεκτρική σύνδεση ή την ηλεκτρική μόνωση μεταξύ των διάφορων ηλεκτρονικών συστατικών όπως τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, και παρέχετε τα απαραίτητα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά.
2. Παρέχετε τη γραφική παράσταση μασκών ύλης συγκολλήσεως για την αυτόματη συγκόλληση, και παρέχετε τους χαρακτήρες και τη γραφική παράσταση προσδιορισμού για τη συστατική εισαγωγή, την επιθεώρηση, και τη συντήρηση.

 

HASL ένα συνέλευση RCC υψηλό πολυστρωματικό Pcbway PCB στάσεων με το κλειδί στο χέρι

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.