Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΜε το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB

Υψηλή συνέλευση ένα PCB Tg FR4 με το κλειδί στο χέρι βιομηχανικός έλεγχος PCB συνελεύσεων στάσεων ηλεκτρονικός

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB

Η με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB είναι μια περιεκτική και αποδοτική υπηρεσία που προσφέρεται από τις κατασκευαστικές εταιρείες ηλεκτρονικής, όπου χειρίζονται την ολόκληρη διαδικασία της συνέλευσης PCB από την αρχή έως το τέλος. Από την προμήθευση των απαραίτητων συστατικών στη συγκέντρωση και τη δοκιμή του τελικού προϊόντος, η με το κλειδί στο χέρι προσέγγιση εξασφαλίζει μια άνευ ραφής και παρενόχληση-ελεύθερη εμπειρία για τους πελάτες.

 

Η διαδικασία αρχίζει με τη συνεργασία μεταξύ του πελάτη και του κατασκευαστικού συνεργάτη να καθορίζει τις απαιτήσεις του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών, της ποσότητας, και της υπόδειξης ως προς το χρόνο. Μόλις καθιερωθούν οι απαιτήσεις, ο κατασκευαστικός συνεργάτης παίρνει τη δαπάνη της πρόσβασης όλα τα ηλεκτρονικά συστατικά που απαιτούνται για τη συνέλευση PCB.

 

Στη με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB, οι κατασκευαστές εργάζονται με ένα δίκτυο των εμπιστευμένων προμηθευτών και των διανομέων για να αποκτήσουν τα υψηλής ποιότητας συστατικά. Εξασφαλίζουν την αυθεντικότητα και την αξιοπιστία των συστατικών, ελέγχοντας τις προδιαγραφές και τη συμμόρφωσή τους με τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

 

Αφότου προμηθεύονται τα συστατικά, ο κατασκευαστικός συνεργάτης συνεχίζει με τη διαδικασία συνελεύσεων PCB. Αυτό περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση του αυτοματοποιημένου εξοπλισμού, όπως οι μηχανές επιλογή-και-θέσεων, για να τοποθετήσει ακριβώς τα συστατικά στο PCB. Τα συστατικά είναι έπειτα συγκολλημένα επάνω στον πίνακα, διαμορφώνοντας τις ασφαλείς και αξιόπιστες ηλεκτρικές συνδέσεις.

 

Ο ποιοτικός έλεγχος και η δοκιμή είναι αναπόσπαστα τμήματα της με το κλειδί στο χέρι συνέλευσης PCB. Οι κατασκευαστές διευθύνουν τις λεπτομερείς επιθεωρήσεις και τις εξεταστικές διαδικασίες για να εξασφαλίσουν ότι το συγκεντρωμένο PCBs καλύπτει τις συγκεκριμέές απαιτήσεις και τη λειτουργία άψογα. Η αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI) και η επιθεώρηση ακτίνας X χρησιμοποιούνται συχνά για να προσδιορίσουν οποιαδήποτε ατέλειες ή ελαττώματα στη συγκόλληση και τη συστατική τοποθέτηση.

Σε όλη τη με το κλειδί στο χέρι διαδικασία συνελεύσεων PCB, ο κατασκευαστικός συνεργάτης φροντίζει τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, το χειρισμό των διοικητικών μεριμνών, και το συντονισμό των διάφορων σταδίων της παραγωγής. Αυτή η περιεκτική προσέγγιση βελτιώνει τη διαδικασία συνελεύσεων, μειώνει τους χρόνους μολύβδου, και επιτρέπει τον αποδοτικό σχεδιασμό παραγωγής.

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της με το κλειδί στο χέρι συνέλευσης PCB είναι ότι προσφέρει στους πελάτες ένα ενιαίο σημείο της επαφής για το ολόκληρο πρόγραμμά τους. Αυτό απλοποιεί την επικοινωνία και το συντονισμό, με συνέπεια τους γρηγορότερους χρόνους απόκρισης και την ομαλότερη εκτέλεση προγράμματος.

 

Η με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB είναι μια ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, των ιατρικών συσκευών, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, και των τηλεπικοινωνιών. Εξυπηρετεί στους πελάτες που ψάχνουν μια αξιόπιστη και χρόνος-αποδοτική υπηρεσία συνελεύσεων PCB, που επιτρέπει σε τους για να εστιάσει σε άλλες πτυχές της ανάπτυξης προϊόντος τους εξασφαλίζοντας ένα υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν.

 

Συμπερασματικά, η με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB είναι περιεκτική υπηρεσία που βελτιώνει την ολόκληρη διαδικασία της συνέλευσης PCB, από τη συστατική πρόσβαση στην τελική δοκιμή. Με έναν αφιερωμένο κατασκευαστικό συνεργάτη που διαχειρίζεται κάθε πτυχή της διαδικασίας συνελεύσεων, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια άνευ ραφής και αποδοτική εμπειρία, με συνέπεια τα αξιόπιστα και ηλεκτρονικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Υψηλή συνέλευση ένα PCB Tg FR4 με το κλειδί στο χέρι βιομηχανικός έλεγχος PCB συνελεύσεων στάσεων ηλεκτρονικός

High Tg FR4 Turnkey PCB Assembly One Stop Electronic Assembly Pcb Industrial Control
High Tg FR4 Turnkey PCB Assembly One Stop Electronic Assembly Pcb Industrial Control

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλή συνέλευση ένα PCB Tg FR4 με το κλειδί στο χέρι βιομηχανικός έλεγχος PCB συνελεύσεων στάσεων ηλεκτρονικός

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB + κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB Εφαρμογές: Επικοινωνίες, πακέτο μπαταριών, πίνακας κυκλωμάτων PCBA
Υπηρεσία: Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση PCB SMT Αριθμός στρωμάτων: 2-64 στρώσεις
Υλικά: Υψηλός-Tg FR4, RCC, M4, M6 Επιφάνεια που τελειώνουν: Βύθιση Gold+OSP, HASL, ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp
Πίνακες PCB: Άκαμπτος-ευκίνητος πίνακας, πίνακες υποστρωμάτων μετάλλων Ελάχιστη μηχανική τρύπα: 0.1mm
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Υψηλή συνέλευση PCB TG FR4 με το κλειδί στο χέρι

,

Με το κλειδί στο χέρι βιομηχανικός έλεγχος συνελεύσεων PCB

,

M4 ένα ηλεκτρονικό PCB συνελεύσεων στάσεων

Με το κλειδί στο χέρι PCB βιομηχανικός έλεγχος υπηρεσιών συνελεύσεων μιας στάσης υψηλός - Tg FR4

 

Με το κλειδί στο χέρι περιγραφή συνελεύσεων PCB:

1. Γρήγορος-στροφή και εύκαμπτη παράδοση
2. Υποστηρίξτε ένα ευρύ φάσμα PCBs: υψηλός-στρώμα, πολυστρωματικός, άκαμπτος-ευκίνητος, υψηλή συχνότητα, υψηλή ταχύτητα, κ.λπ.
3. Επαγγελματικός προσδιορισμός θέσης προμηθευτών.
4. Άνευ ραφής σύνδεση από το πρωτότυπο στη μαζική παραγωγή.
5. Εξασφάλιση ποιότητας ολόκληρος-ροής, ΕΠΙ, ειδικά πρότυπα επιθεώρησης βιομηχανίας.

 

Με το κλειδί στο χέρι παράμετροι συνελεύσεων PCB:

Στοιχείο

Τεχνική παράμετρος

Στρώμα

2-64

Πάχος

0.36.5mm

Πάχος χαλκού

0.3-12 oz

Ελάχιστη μηχανική τρύπα

0.1mm

Ελάχιστη τρύπα λέιζερ

0.075mm

HDI

1+n+1,2+n+2,3+n+3

Ανώτατος λόγος διάστασης

20:01

Ανώτατο μέγεθος πινάκων

650mm*1130mm

Ελάχιστα πλάτος/διάστημα

2.4/2.4mil

Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων

±0.1mm

Ανοχή σύνθετης αντίστασης

±5%

Ελάχιστο πάχος PP

0.06mm

&Twist τόξων

≤0.5%

Υλικά

FR4, υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC, PTFE, M4, M6, TU862, TU872

Επιφάνεια που τελειώνουν

HASL, ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp, βύθιση Gold+OSP

Ειδική ικανότητα

Χρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable, μελάνι άνθρακα

 

Με το κλειδί στο χέρι εισαγωγή συνελεύσεων PCB:

1. Υψηλή πυκνότητα πιθανή
Κατά τη διάρκεια των ετών, η υψηλή πυκνότητα των τυπωμένων πινάκων ήταν σε θέση να αναπτυχθεί αντίστοιχα με τη βελτίωση της ολοκλήρωσης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και την πρόοδο να τοποθετήσει την τεχνολογία.
2. Υψηλή αξιοπιστία
Μέσω μιας σειράς τεχνικών μέσων όπως η επιθεώρηση, που εξετάζουν, και των δοκιμών γήρανσης, το PCB μπορεί να εγγυηθεί για να εργαστεί σοβαρά για πολύ καιρό (συνήθως 20 έτη).

 

Υψηλή συνέλευση ένα PCB Tg FR4 με το κλειδί στο χέρι βιομηχανικός έλεγχος PCB συνελεύσεων στάσεων ηλεκτρονικός

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.