Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματασχέδιο πινάκων PCB

Σύμμορφο τυπωμένο επίστρωμα κυκλωμάτων πινάκων σχεδίου Rogers σχέδιο πινάκων PCB ηλεκτρονικό

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

σχέδιο πινάκων PCB

Τα PCB επιβιβάζονται στο σχέδιο, γνωστό επίσης δεδομένου ότι το σχεδιάγραμμα PCB ή το PCB που σχεδιάζει, είναι μια κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τη δημιουργία του φυσικού σχεδιαγράμματος ενός τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων (PCB). Το σχέδιο πινάκων PCB είναι ένα κρίσιμο βήμα στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συσκευών, δεδομένου ότι καθορίζει τη ρύθμιση και τη συνδετικότητα των ηλεκτρονικών συστατικών, που εξασφαλίζει την κατάλληλη λειτουργία του τελικού προϊόντος.

 

Η διαδικασία σχεδίου πινάκων PCB αρχίζει με την κατανόηση των προδιαγραφών και των απαιτήσεων της ηλεκτρονικής συσκευής. Οι σχεδιαστές συνεργάζονται στενά με τους μηχανικούς και τους συμμετόχους για να συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της προοριζόμενης λειτουργίας, των περιορισμών μεγέθους, και των περιβαλλοντικών εκτιμήσεων.

 

Η χρησιμοποίηση ειδικεύτηκε το λογισμικό με την βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμού (CAD), οι σχεδιαστές δημιουργούν ένα σχηματικό διάγραμμα που αντιπροσωπεύει το ηλεκτρονικό κύκλωμα της συσκευής. Η σχηματική αναπαράσταση παρέχει μια οπτική αντιπροσώπευση των συστατικών και των διασυνδέσεών τους, ενεργώντας ως σχεδιάγραμμα για το σχεδιάγραμμα PCB.

 

Το επόμενο βήμα είναι να μετατραπεί η σχηματική αναπαράσταση στο φυσικό σχεδιάγραμμα PCB. Οι σχεδιαστές κανονίζουν προσεκτικά τα συστατικά στο PCB για να βελτιστοποιήσουν τη διαστημική χρησιμοποίηση, την ακεραιότητα σημάτων, και τη θερμική διαχείριση. Θεωρούν τους παράγοντες όπως η συστατική τοποθέτηση, η δρομολόγηση ιχνών, και η διανομή δύναμης για να εξασφαλίσουν αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδίου πινάκων PCB, οι σχεδιαστές πρέπει να θεωρήσουν τους διάφορους κανόνες και τους περιορισμούς σχεδίου, όπως το ελάχιστη πλάτος ιχνών, την εκκαθάριση, και stack-up στρώματος. Η εμμονή σε αυτές τις οδηγίες εξασφαλίζει ότι το PCB συναντά τους βιομηχανικά τυποποιημένους και είναι manufacturable μέσα στις ικανότητες της επιλεγμένης διαδικασίας παραγωγής PCB.

 

Ως τμήμα της διαδικασίας σχεδίου, οι σχεδιαστές μπορούν να εκτελέσουν τις προσομοιώσεις και την ανάλυση για να επικυρώσουν την απόδοση του σχεδίου. Οι βοήθειες ανάλυσης ακεραιότητας σημάτων προσδιορίζουν πιθανά ζήτημα με τα μεγάλα σήματα, ενώ η θερμική ανάλυση εξασφαλίζει ότι το PCB μπορεί να διαλύσει τη θερμότητα αποτελεσματικά.

 

Μόλις το σχέδιο πινάκων PCB είναι πλήρες, τα αρχεία σχεδίου προετοιμάζονται για την κατασκευή. Αυτά τα αρχεία περιλαμβάνουν τα αρχεία Gerber, Μπιλ των υλικών (BOM), και των σχεδίων συνελεύσεων απαραίτητων για την επεξεργασία και τη συνέλευση PCB.

 

Ένα καλά-εκτελεσμένο σχέδιο πινάκων PCB είναι κρίσιμο για την επιτυχία της ηλεκτρονικής συσκευής. Προσκρούει άμεσα στην απόδοση, την αξιοπιστία, και το manufacturability της συσκευής. Ένα καλά σχεδιασμένο PCB μειώνει τον κίνδυνο της παρέμβασης σημάτων, των θερμικών ζητημάτων, και συστατικών αποτυχιών, που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του τελικού προϊόντος.

 

Συμπερασματικά, το σχέδιο πινάκων PCB είναι μια κρίσιμη διαδικασία που θέτει τα θεμέλια για την επιτυχή ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συσκευών. Με τη προσεχτική εξέταση της συστατικής τοποθέτησης, της δρομολόγησης ιχνών, και των κανόνων σχεδίου, οι σχεδιαστές δημιουργούν τα βελτιστοποιημένα σχεδιαγράμματα PCB που καλύπτουν τις απαιτήσεις απόδοσης και αξιοπιστίας. Η συνεργασία με τους ειδικευμένους σχεδιαστές PCB και η χρησιμοποίηση των προηγμένων εργαλείων σχεδίου επιτρέπουν στις επιχειρήσεις για να παραδώσουν τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά προϊόντα που ικανοποιούν τις προσδοκίες πελατών και την καινοτομία κίνησης στη βιομηχανία ηλεκτρονικής.

Σύμμορφο τυπωμένο επίστρωμα κυκλωμάτων πινάκων σχεδίου Rogers σχέδιο πινάκων PCB ηλεκτρονικό

Conformal Coating Printed Circuit Board Design Rogers PCB Electronic Board Design
Conformal Coating Printed Circuit Board Design Rogers PCB Electronic Board Design

Μεγάλες Εικόνας :  Σύμμορφο τυπωμένο επίστρωμα κυκλωμάτων πινάκων σχεδίου Rogers σχέδιο πινάκων PCB ηλεκτρονικό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB + κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: σχέδιο πινάκων PCB Πίνακες PCB: ΛΑΪΚΟΙ πίνακες, κανονικοί πίνακες, παχιοί χαλκός και πίνακες αργιλίου
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Designability, Producibility, δυνατότητα δοκιμής, συντηρησιμότητα Υλικά: Υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, PTFE, M4, M6, TU862, TU872
Επιφάνεια που τελειώνουν: Βύθιση Gold+OSP Στρώμα: 2-64
Εφαρμογές: Αυτοκίνητη ηλεκτρονική, Διαδίκτυο, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, πίνακας κυκλωμάτων PCBA, ηλεκτρονικά πρ Bow & Twist: ≤0.5%
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Σύμμορφο τυπωμένο επίστρωμα σχέδιο πινάκων κυκλωμάτων

,

Τυπωμένο σχέδιο Rogers πινάκων κυκλωμάτων

,

Ηλεκτρονικό σχέδιο πινάκων PCB Rogers

Σύμμορφοι πολυστρωματικοί πίνακες Rogers δυνατότητας δοκιμής σχεδίου πινάκων PCB επιστρώματος

 

Περιγραφή συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων:

1. Συνέλευση PCB πρωτοτύπων γρήγορος-στροφής.
2. SMT/SMD συνέλευση.
3. Συνέλευση μέσω-τρυπών.
4. Μικτή τεχνολογία (SMT/Through-τρύπα).
5. Με το κλειδί στο χέρι συνέλευση.
6. Συνέλευση αποστολών.
7. RoHS-υποχωρητική αμόλυβδη συνέλευση/συνέλευση μη-RoHS.

 

Παράμετροι συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων:

Στοιχείο Τεχνική παράμετρος
Στρώμα 2-64
Πάχος 0.36.5mm
Πάχος χαλκού 0.3-12 oz
Ελάχιστη μηχανική τρύπα 0.1mm
Ελάχιστη τρύπα λέιζερ 0.075mm
HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
Ανώτατος λόγος διάστασης 20:01
Ανώτατο μέγεθος πινάκων 650mm*1130mm
Ελάχιστα πλάτος/διάστημα 2.4/2.4mil
Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων ±0.1mm
Ανοχή σύνθετης αντίστασης ±5%
Ελάχιστο πάχος PP 0.06mm
&Twist τόξων ≤0.5%
Υλικά FR4, υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC, PTFE, M4, M6, TU862, TU872
Επιφάνεια που τελειώνουν HASL, ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp, βύθιση Gold+OSP
Ειδική ικανότητα Χρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable, μελάνι άνθρακα

 

Εισαγωγή συνελεύσεων PCB πρωτοτύπων:

Ο δημιουργός του PCB είναι ο αυστριακός Paul Eisler, ο οποίος χρησιμοποίησε αρχικά τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων στα ραδιόφωνα το 1936. Το 1943, Αμερικανοί χρησιμοποίησαν συνήθως αυτήν την τεχνολογία στα στρατιωτικά ραδιόφωνα, και το 1948, οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνώρισαν επίσημα αυτή η εφεύρεση για την εμπορική χρήση. Οι τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων είναι μόνο ευρέως χρησιμοποιημένοι από τα μέσα του 1950 τυπωμένοι το s. πίνακες κυκλωμάτων βρίσκονται σχεδόν σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Εάν υπάρχουν ηλεκτρονικά μέρη σε μια συσκευή, όλα τοποθετούνται σε PCBs των διάφορων μεγεθών. Η κύρια λειτουργία του PCB είναι να γίνουν τα διάφορα ηλεκτρονικά συστατικά να διαμορφώσουν τη σύνδεση του προκαθορισμένου κυκλώματος, το οποίο διαδραματίζει το ρόλο της μετάδοσης ηλεκτρονόμων. Είναι η βασική ηλεκτρονική διασύνδεση των ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι γνωστό ως «μητέρα των ηλεκτρονικών προϊόντων».

Σύμμορφο τυπωμένο επίστρωμα κυκλωμάτων πινάκων σχεδίου Rogers σχέδιο πινάκων PCB ηλεκτρονικό

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.