Να στείλετε μήνυμα

TONGZHAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΔείγματαΤυπωμένο σχέδιο πινάκων κυκλωμάτων

Άκαμπτο ευκίνητο τυπωμένο υψηλό Tg FR4 σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων σχέδιο PCB Peelable εύκαμπτο

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
καλής ποιότητας τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι λύσεις PCBA παρέχουν τη σημαντικές απόδοση και την αξιοπιστία για τα προϊόντα μας. Η ομάδα επαγγελματιών τους υπερείχε στο σχέδιο και τη διαδικασία παραγωγής, παρέδωσε εγκαίρως, και παρείχε την άριστη τεχνική υποστήριξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους!

—— Νταίηβις

Οι λύσεις PCBA μας έχουν βοηθήσει να επιτύχουμε τη υψηλή ακρίβεια και τη σταθερότητα στις ιατρικές συσκευές μας. Η ομάδα τους παρείχε μια σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας και πρόσφερε τις προσαρμοσμένες λύσεις. Η τοποθέτησή τους πείρας και υπηρεσιών είναι εντυπωσιακή και τους συστήνουμε ιδιαίτερα!

—— Sarah

Είμαι Online Chat Now

Τυπωμένο σχέδιο πινάκων κυκλωμάτων

Το τυπωμένο σχέδιο πινάκων κυκλωμάτων (PCB) είναι μια θεμελιώδης και κρίσιμη διαδικασία στη βιομηχανία ηλεκτρονικής που αναμιγνύεται τη δημιουργία του σχεδιαγράμματος και της σχηματικής αναπαράστασης ενός PCB, που χρησιμεύει ως η σπονδυλική στήλη για τα ηλεκτρονικά κυκλώματα σε ένα ευρύ φάσμα των συσκευών. Η διαδικασία σχεδίου PCB παίζει έναν κεντρικό ρόλο στον καθορισμό της λειτουργίας, της αξιοπιστίας, και της απόδοσης των ηλεκτρονικών προϊόντων.

 

Η διαδικασία σχεδίου PCB αρχίζει με την κατανόηση των απαιτήσεων και των προδιαγραφών της ηλεκτρονικής συσκευής ή του συστήματος. Οι σχεδιαστές συνεργάζονται στενά με τους μηχανικούς και τους συμμετόχους να συγκεντρώσουν τις ουσιαστικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της προοριζόμενων λειτουργίας, των περιορισμών μεγέθους, των απαιτήσεων δύναμης, και των περιβαλλοντικών εκτιμήσεων.

 

Η χρησιμοποίηση ειδικεύτηκε το λογισμικό με την βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμού (CAD), οι σχεδιαστές δημιουργούν ένα σχηματικό διάγραμμα που αντιπροσωπεύει τις ηλεκτρικές συνδέσεις και τις σχέσεις μεταξύ των διάφορων συστατικών στο κύκλωμα. Η σχηματική αναπαράσταση ενεργεί ως σχεδιάγραμμα, που παρέχει μια οπτική αντιπροσώπευση της αρχιτεκτονικής του ηλεκτρονικού κυκλώματος.

 

Το επόμενο βήμα είναι να μεταφραστεί η σχηματική αναπαράσταση στο φυσικό σχεδιάγραμμα PCB. Οι σχεδιαστές τοποθετούν σχολαστικά τα ηλεκτρονικά συστατικά στο PCB, εξετάζοντας τους παράγοντες όπως η ακεραιότητα σημάτων, η διανομή δύναμης, και η θερμική διαχείριση. Η κατάλληλη συστατική τοποθέτηση είναι κρίσιμη για την εξασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και την ελαχιστοποίηση της παρέμβασης σημάτων.

 

Η δρομολόγηση ιχνών είναι μια άλλη κρίσιμη πτυχή του σχεδίου PCB. Οι σχεδιαστές καθορίζουν τις πορείες των ιχνών χαλκού που συνδέουν τα συστατικά, εξετάζοντας τους παράγοντες όπως το πλάτος ιχνών, τον έλεγχο σύνθετης αντίστασης, και την καθυστέρηση διάδοσης σημάτων. Οι κατάλληλες βοήθειες δρομολόγησης ιχνών διατηρούν την ακεραιότητα σημάτων και ελαχιστοποιούν τη διαστρέβλωση σημάτων.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδίου PCB, οι σχεδιαστές πρέπει να εμμείνουν στους κανόνες και τους περιορισμούς σχεδίου συγκεκριμένους για την επιλεγμένη διαδικασία παραγωγής PCB. Αυτοί οι κανόνες εξασφαλίζουν ότι το σχεδιάγραμμα PCB είναι manufacturable και συναντά τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

 

Επιπλέον, οι σχεδιαστές εκτελούν συχνά τις προσομοιώσεις και την ανάλυση για να επικυρώσουν την απόδοση του σχεδίου. Οι βοήθειες ανάλυσης ακεραιότητας σημάτων προσδιορίζουν πιθανά ζήτημα με τα μεγάλα σήματα, ενώ η θερμική ανάλυση εξασφαλίζει ότι το PCB μπορεί αποτελεσματικά να διαλύσει τη θερμότητα για να αποτρέψει την υπερθέρμανση.

Μόλις το σχέδιο PCB είναι πλήρες, τα αρχεία σχεδίου προετοιμάζονται για την κατασκευή. Αυτά τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων Gerber, Μπιλ των υλικών (BOM), και των σχεδίων συνελεύσεων, παρέχουν τις ουσιαστικές πληροφορίες για την επεξεργασία και τη συνέλευση PCB.

 

Ένα καλά-εκτελεσμένο σχέδιο PCB συμβάλλει στην επιτυχή ανάπτυξη των ηλεκτρονικών προϊόντων. Προσκρούει άμεσα στη λειτουργία, την αξιοπιστία, και το manufacturability του προϊόντος. Ένα καλά σχεδιασμένο PCB μειώνει τον κίνδυνο της απώλειας σημάτων, των θερμικών προβλημάτων, και λαθών κατασκευής, που εξασφαλίζουν την ομαλές λειτουργία και τη μακροζωία του τελικού προϊόντος.

 

Συμπερασματικά, το τυπωμένο σχέδιο πινάκων κυκλωμάτων είναι μια κρίσιμη διαδικασία που θέτει τα θεμέλια για την επιτυχή ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συσκευών. Με τη προσεχτική εξέταση της συστατικής τοποθέτησης, της δρομολόγησης ιχνών, και των κανόνων σχεδίου, οι σχεδιαστές δημιουργούν τα βελτιστοποιημένα σχεδιαγράμματα PCB που καλύπτουν τις απαιτήσεις απόδοσης και αξιοπιστίας. Η συνεργασία με τους ειδικευμένους σχεδιαστές PCB και η χρησιμοποίηση των προηγμένων εργαλείων σχεδίου εξουσιοδοτούν τις επιχειρήσεις για να παραδώσουν τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά προϊόντα που ικανοποιούν τις προσδοκίες πελατών και την καινοτομία κίνησης στη βιομηχανία ηλεκτρονικής.

Άκαμπτο ευκίνητο τυπωμένο υψηλό Tg FR4 σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων σχέδιο PCB Peelable εύκαμπτο

Rigid Flex Printed Circuit Board Design Peelable High Tg FR4 Flexible Pcb Design
Rigid Flex Printed Circuit Board Design Peelable High Tg FR4 Flexible Pcb Design

Μεγάλες Εικόνας :  Άκαμπτο ευκίνητο τυπωμένο υψηλό Tg FR4 σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων σχέδιο PCB Peelable εύκαμπτο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CUSTOM MADE
Πιστοποίηση: ISO/UL

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: PCB + κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pc/Month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λέξη κλειδί: Τυπωμένο σχέδιο πινάκων κυκλωμάτων Πίνακες PCB: Άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες, πίνακες βάσεων μετάλλων
Επιφάνεια που τελειώνουν: Ελεύθερη βύθιση χρυσό Osp, βύθιση Gold+OSP PB HASL Ειδική ικανότητα: Χρυσή επένδυση δάχτυλων, μελάνι άνθρακα
Υλικά: Nelco, RCC, PTFE, M4, M6, TU862, TU872 Ελάχιστη ανοχή περιγράμματος: ±0.1mm
HDI: 1+n+1、 2+n+2、 3+n+3 Εφαρμογές: Ιατρική, αυτοκίνητη ηλεκτρονική, επικοινωνίες, Διαδίκτυο
Μέθοδος πληρωμής: T/T Χρόνος παράδοσης: 4 εβδομάδες
Εάν για να υποστηρίξει την προσαρμογή: Υποστήριξη Διοικητικές μέριμνες: Δεχτείτε διευκρινισμένες τις πελάτης διοικητικές μέριμνες
Υψηλό φως:

Σχεδίαση πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος TU872 με δυνατότητα αποκόλλησης

,

σχεδίαση πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος RCC με δυνατότητα αποκόλλησης

,

ευέλικτη σχεδίαση Pcb υψηλής περιεκτικότητας σε Tg FR4

Τυπωμένοι άκαμπτος-ευκίνητοι πίνακες Peelable σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων υψηλό - Tg FR4

 

Τυπωμένη περιγραφή σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων:

Η συνέλευση PCB που παράγουμε περιλαμβάνει τη γρήγορη συνέλευση PCB πρωτοτύπων στροφής, τη συνέλευση SMT/SMD, τη συνέλευση μέσω-τρυπών, την υβριδική τεχνολογία (SMT/through-τρύπα), τη με το κλειδί στο χέρι συνέλευση, τη συνέλευση αποστολών, κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιομηχανικό έλεγχο, τη ιατρική φροντίδα, την αυτοκίνητη ηλεκτρονική, τις επικοινωνίες, και το Διαδίκτυο. SMT, μετα συγκόλληση, συνέλευση στη δοκιμή της μιας στάσης υπηρεσίας υποστηρίζει τον εύκαμπτο ανεφοδιασμό.


Τυπωμένες παράμετροι σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων:

Στοιχείο Τεχνική παράμετρος
Στρώμα 2-64
Πάχος 0.517.5mm
Πάχος χαλκού 0.3-12 oz
Ελάχιστη μηχανική τρύπα 0.1mm
Ελάχιστη τρύπα λέιζερ 0.075mm
HDI 1+n+1,2+n+2,3+n+3
Ανώτατος λόγος διάστασης 20:01
Ανώτατο μέγεθος πινάκων 650mm*1130mm
Ελάχιστα πλάτος/διάστημα 2.4/2.4mil
Ελάχιστη ανοχή περιλήψεων ±0.1mm
Ανοχή σύνθετης αντίστασης ±5%
Ελάχιστο πάχος PP 0.06mm
&Twist τόξων ≤0.5%
Υλικά FR4, υψηλός-Tg FR4, Rogers, Nelco, RCC, PTFE, M4, M6, TU862, TU872
Επιφάνεια που τελειώνουν HASL, ελεύθερος χρυσός βύθισης PB HASL/κασσίτερος/ασημένιο Osp, βύθιση Gold+OSP
Ειδική ικανότητα Χρυσή επένδυση δάχτυλων, Peelable, μελάνι άνθρακα


Τυπωμένη εισαγωγή σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων:

Η πιό πρόωρη χρήση των τυπωμένων πινάκων κυκλωμάτων είναι σε χαρτί χαλκός-ντυμένοι τυπωμένοι πίνακες. Από την εμφάνιση των κρυσταλλολυχνιών ημιαγωγών στη δεκαετία του '50, η απαίτηση για τους τυπωμένους πίνακες έχει αυξηθεί αισθητά. Ειδικά με τη γρήγορη ανάπτυξη και την ευρεία εφαρμογή των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, ο όγκος του ηλεκτρονικού εξοπλισμού παίρνει μικρότερος και μικρότερος, και η πυκνότητα και η δυσκολία καλωδίωσης κυκλωμάτων παίρνουν μεγαλύτερες και μεγαλύτερες, το οποίο απαιτεί τον τυπωμένο πίνακα για να ενημερωθεί συνεχώς. Αυτή τη στιγμή, η ποικιλία των τυπωμένων πινάκων έχει αναπτυχθεί από τους ενιαίος-πλαισιωμένους έως double-sided, πολυστρωματικούς πίνακες και τους εύκαμπτους πίνακες η δομή και η ποιότητα έχουν αναπτυχθεί επίσης στην υπερβολιή υψηλός πυκνότητα, τη μικρογράφηση, και την υψηλή αξιοπιστία.

Άκαμπτο ευκίνητο τυπωμένο υψηλό Tg FR4 σχεδίου πινάκων κυκλωμάτων σχέδιο PCB Peelable εύκαμπτο

Στοιχεία επικοινωνίας
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Train Long

Τηλ.:: +8618088883067

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων, Συνέλευση πινάκων PCB, Κατασκευή PCB από την Κίνα.